IT- palvelut yrityksille

Tervetuloa Vetonaulaan, asiantuntevaan ulkoistettuun IT-osastoosi. Meiltä saat tuottavia, joustavia ja poikkeuksellisen reiluja tietotekniikan ulkoistuspalveluita. Suunnittelemme yrityksellesi hyödyllisen IT-kokonaisuuden ja vastaamme sen toiminnasta, tuesta ja jatkuvasta kehityksestä.

 

IT-palvelut räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaan

Laadukkaat käyttöpalvelumme sisältävät asiakkaan toimintaa tehostavia ohjelmistoja ja laitteita, kuten uusimmat pilvipalvelut, mobiilikäytön ja konesaliratkaisut yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi rakennettuna. Palvelumme on suunniteltu 10-500 työaseman ympäristöihin ja hinnoitellaan käyttäjäkohtaisesti. Kuukausikustannus on helppo budjetoida ja yllättäviä kuluja ei tule.


IT as a Service ja omat yhteyshenkilöt

Palvelumme toteutetaan palvelutilauksena ”IT as a Service”, ilman työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Palvelumalli ja tuen laajuus on joustavasti räätälöitävissä ja sisältää mm. helpdeskin ja etätukipalvelun, josta saat nopeaa apua samasta numerosta kellon ympäri rajoituksetta koko henkilöstölle. Lisäksi tarjoamme laitepalvelun, josta voit tilata yritykselle tietokoneet ja puhelimet helposti yhdellä klikkauksella sekä Vetonaula live-palvelun, josta voit hallita kaikkia IT-ratkaisuja yhdestä näkymästä.

Asiakkaamme saavat oman IT-managerin joka on aina tavoitettavissa ja toimii tulkkina liiketoimintasi tarpeiden ja tekniikan välillä. Vetonaulan IT-manageri muuttaa digitalisaation haasteet mahdollisuuksiksi, tuoden yritykseesi osaamista uusimmista teknologioista ja kiinnostavimmista trendeistä. Hän varmistaa, että käytössäsi on aina juuri oikeat työkalut.

IT-manageri konsultoi ja auttaa arjessa, tehden yhteydenpidon helppoa ja luotettavaa. Hän muuntaa tarpeet ja ideat käytännön toteutuksiksi ja hyödyksi yrityksen arkeen. Saat ajantasaisen dokumentaation aina laitelistoista kehityssuunnitelmaan ja IT-budjettiin.

 

Tietoturva PK-yrityksille.

Juuri teille räätälöidyt tietoturvapalvelumme takaavat yrityksesi tietojen turvallisuuden ja varmistavat, että kaikki käytössä olevat laitteet ovat aina ajan tasalla ja turvallisia. Käytämme Intune Update Ring -työkalua, joka varmistaa, että kaikki työasemat päivittyvät automaattisesti oikeaan päivityspakettiin. Tällä taataan, että kaikki laitteet ovat aina suojattuja uusilta haavoittuvuuksilta.

Asiakkaillemme tarjoamme myös mahdollisuuden asentaa ja päivittää ohjelmistot Intune yritysportaalista. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme täydellisen hallinnan ja valvonnan laitteiden ohjelmistoista.

Tietoturva on tärkeä osa teille osoitetun IT-managerin työtä. Hän tarjoaa yrityksellesi tietoturvapolitiikan ja -ohjeistuksen, joita noudatetaan kaikessa toiminnassa. IT-manageri seuraa tietoturvauutisointia sekä kehittää ja valvoo tietoturvaa. Hän antaa ehdotuksia tietoturvan viitekehysten, kuten ISO, Katakri tai NIST, käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä tietoturvan johtamisjärjestelmien kehittämiseen.

 

IT-koulutusta henkilöstölle

Haluatko varmistaa, että henkilöstösi pystyy hyödyntämään uusinta teknologiaa tuottaakseen parasta mahdollista lopputulosta? Meillä on ratkaisu! Jatkuva oppiminen on olennainen osa modernia työntekoa ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa.

Tarjoamme innostavia ja ihmisläheisiä koulutuksia, joiden tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään. Erityisesti Microsoft 365 palvelut kehittyvät jatkuvasti ja meidän koulutuksissamme saat aina uusimman tiedon niiden toiminnoista.

Suunnittelemme yhdessä teidän kanssa juuri teille sopivan koulutuspaketin ilmaisessa palaverissa. Näin varmistatte, että saatte parhaimman hyödyn koulutuksesta, jossa käsitellään juuri teidän työtehtäviänne kehittäviä aiheita.

 

Pilvipalvelujen hallintaa ja onsite apua.

Pilvipalveluiden hallinnassa autamme yritystäsi hyödyntämään parhaat pilvipalvelut tarpeidesi mukaan, ja tarjoamme myös Microsoft Azure pilvipalvelut sekä muita palvelinratkaisuja yrityksen tarpeiden mukaan. Meillä on kokemusta sekä All Cloud-pilvipalvelumallista että konesalipalveluista.

Oma IT-managerinne on aina ensisijainen kosketuspiste ja auttaa suunnittelemaan yrityksellesi sopivia ratkaisuja. Erilaiset verkkoratkaisut ja lähiverkon ja internetyhteyksien rakentaminen kuuluvat myös palveluihimme.

Lähitukemme tarjoaa asiakkaan tiloissa tapahtuvaa IT-tukea kaikissa tarpeissa. Paikalle saapuu kokenut ja ammattitaitoinen asiantuntijamme, jolla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista.

Lähituki säästää aikaa ja hermoja, kun paikalle saapunut konkari pystyy ratkaisemaan vikatilanteen nopeasti ja tehokkaasti. Onsite-työt sisältyvät palvelupaketteihimme ilman lisähintaa, jolloin asiantuntijamme saapuu paikalle tarvittaessa. Ei tarvitse huolehtia töiden hyväksymisestä tai tuntilaskujen käsittelystä, sillä saat kaikkialla toimivan IT:n sekä säästät aikaa ja rahaa.

Lähituki on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Rovaniemellä, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa tai Lappeenrannassa. Pohjoismaihin ja Baltiaan tarjoamme kiinteähintaiset lähitukikäynnit ja tietokoneiden asennukset. Lisäksi saat lähitukea myös muihin Euroopan maihin tarvittaessa. Tarjoamme myös 24/7 päivystysmahdollisuuden, joten voit olla varma, että saat apua tarvittaessa.

 

Tilaa IT-palvelut Vetonaulalta ja hyödynnä täysi potentiaali teknologiasta yrityksesi kasvulle. Meidän asiantunteva IT-osastomme on aina valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Tervetuloa asiakkaaksi! 

Yhteystiedot