Missä ja miten tuottaa yrityksen tarvitsemat palvelinpalvelut? Tuotamme yrityksesi tarvitsemat palvelimet aina teille järkevimmällä tavalla. Joskus hyödynnämme puhdasta All Cloud pilvipalvelumallia, toisinaan oma tai konesalissamme toteutettu palvelin on paras ratkaisu.

Usein toteutus on yhdistelmä useita malleja, Hybrid Cloud, jossa osa palveluista toteutetaan tietyillä kotimaisilla palvelimilla ja osa julkisilla pilvipalveluilla. Näin saamme luotua toimivan kokonaisuuden. Myös paikallinen palvelin ja sen varmistus pilvipalveluun on tämän päivän perusratkaisuja.

Oma IT-osasto kuukausitilauksena

Katso palvelut ja hinnat

Tietoturva ja valvontapalvelut

Valvomme jatkuvasti, että palvelimen tietoturva ja käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla.

  • Jatkuva tietoturvan hallinta ja valvonta
  • Windows -päivitysten seuranta ja asennus
  • Ohjelmistopäivitykset ja -hallinta

Ylläpitotyö ja vikatilanteet

Huolehdimme, että palvelin on aina toimintakunnossa. Palveluun sisältyy kaikki vikatilanteen ratkaisuun tarvittava asiantuntijatyö ilman lisähintaa. Asiantuntijamme vastaavat palvelimen pääkäyttäjätöistä, kuten käyttäjätunnusten hallinnasta.

  • Vikatilanteiden hoito
  • Asiantuntijatyö, vikatilannetoiminta
  • Palvelimen ja palvelinsovellusten hallinta
  • Pääkäyttäjäpalvelu
  • Sovellusten ylläpito

Konesalipalvelu Vetonaulan salista

Palveluiden tuottaminen kotimaisessa konesalissamme tarkoittaa tehokkuutta, tietoturvaa ja helppoa pääsyä tietoon. Palveluiden turvana on varmistus sähkönsyötössä, paloturvassa ja internetyhteyksissä sekä tietojen automatisoitu varmuuskopiointi ja kulunvalvonta.

Paikallinen palvelin isojen tiedostojen tehokäyttöön

Yrityksen tiloihin sijoitettavan palvelimen etuna on nopea ja internetyhteydestä riippumaton käytettävyys paikallisesti. Palvelu on suositeltava esimerkiksi suunnittelutoimistoille, jotka käsittelevät suuria CAD-piirrustuksia.
Palvelin varmistetaan automaattisella varmuuskopioinnilla tai palveluun voidaan yhdistää virtuaalinen palvelin, jolloin tiedot kahdennetaan esimerkiksi sekä Vetonaulan konesaliin että asiakkaan paikalliseen palvelimeen.

yritykset siirtyvät omista it-järjestelmistä it-kulutukseen

Pilvipalvelut käyttöön hallitusti

Parhaimmillaan pilvimallin edut verrattuna perinteiseen paikalliseen malliin ovat suuret niin hinnassa, joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä. Vaatii kuitenkin osaamista löytää markkinasta omiin tarpeisiin ja tietoturvavaatimuksiin sopivia palveluita.

Asiakkaanamme saat käyttöösi näkemyksemme markkinasta ja voimme yhdessä valita teille sopivat palvelut. Valitut pilvipalvelut tulevat osaksi kokonaispalveluanne ja teemme niistä helppokäyttöisen osan palveluanne.

Voimmeko auttaa oikean palvelinratkaisun valinnassa?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.