Olemme asiantunteva IT-osastonne

Olemme sitoutuneet tekemään IT-kokemuksestanne sujuvan ja henkilökohtaisen. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Tarjoamme laadukkaiden käyttöpalveluiden lisäksi asiakkaiden toimintaa tehostavat ohjelmistot sekä laitteet. Ymmärrämme, että teknologian tulisi helpottaa arkeanne, ei monimutkaistaa sitä.

Olemme täällä auttamassa teitä hyödyntämään esimerkiksi uusimpia pilvipalveluita, mobiilikäyttöä ja konesaliratkaisuja – kaikki integroituna saumattomaksi ja helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Palvelumme on suunniteltu 10-500 työaseman ympäristöihin ja se on hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Kuukausikustannus on helppo budjetoida, eikä yllättäviä kuluja tule. Asiakkaan palvelukokonaisuuden jatkuva toiminta on tärkein tavoitteemme ja yhteinen etu.

Modernit IT-palvelut sekä IT-ulkoistus toteutetaan palvelutilauksena ”IT as a Service”, ilman työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Palvelumalli ja tuen laajuus ovat joustavasti räätälöitävissä.

Toimimme kuin oma IT-osastonne

Nimetty IT-manageri varmistaa, että käytössänne on oikeanlainen palvelukokonaisuus. Tehtävä ylettyy palvelukokonaisuuden suunnittelusta aina käytönaikaiseen kehitykseen asti. Hän toimii myös yhteyshenkilönänne ja vastaa palvelun jatkuvuudesta.

Ymmärrämme, että liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet kehittyvät jatkuvasti. Siksi IT-managerimme pitävät säännöllisesti kanssanne kehitystapaamisia, joissa tarkastelemme yhdessä IT-ratkaisujenne toimivuutta sekä budjettia.

Palveleva ja osaava Helpdesk

Helpdesk auttaa käyttäjiä kaikissa IT-asioissa. Tukitiimissämme teitä palvelee IT-alan ammattilaiset, joilta löytyy laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu.

Palvelu on toteutettu yhden yhteyspisteen mallilla eli tukemme auttaa kaikissa IT-asioissa. Asiantuntijamme todentavat mahdollisen vian ja ohjaavat tukipyynnön tarvittaessa eteenpäin esimerkiksi sovellustukeen tai operaattorille.

Omat kokeneet asiantuntijat

Laitepalveluumme sisältyy elinkaarenhallinta asennuksesta kierrätykseen. Käytettäessä Microsoft Autopilottia, uudet tietokoneet toimitetaan jopa yhdessä vuorokaudessa käyttövalmiiksi asennettuina. Vetonaula Live -hallintaportaalista näette laitteiden tekniset tiedot, takuut ja käyttäjät.

Vikatilanteissa etätukemme auttaa vian selvityksessä sekä tarvittaessa Onsite-huoltotiimimme korjaa vian paikan päällä. Käyttäjän vaihtuessa asennamme koneen uudelleen tunnissa. Elinkaarensa lopussa olevat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti.

Parhaat käytännöt takaavat asiakastyytyväisyyden

Microsoft 365 ja Azure -palveluiden hallinta on oleellinen osa yritys-IT:n arkea. Seuraamme palveluiden kehittymistä ja kerromme teille aina parhaistaista uusista ominaisuuksista sekä arvioimme niiden soveltuvuutta liiketoimintaanne. Huolehdimme myös pilvipalveluiden tietoturvasta ja toiminnasta koko sen elinkaaren ajan.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.