Olemme asiakkaidemme asiantunteva IT-osasto

Vetonaula tarjoaa tuottavaa, joustavaa ja poikkeuksellisen reilua tietotekniikan ulkoistuspalvelua. Vetonaula suunnittelee hyödyllisen IT-kokonaisuuden ja vastaa sen toiminnasta, tuesta ja palvelun jatkuvasta kehityksestä.

Laadukkaiden käyttöpalvelujen lisäksi palveluun valikoidaan asiakkaan toimintaa tehostavat ohjelmistot ja laitteet. Avullamme hyödynnät esimerkiksi uusimmat pilvipalvelut, mobiilikäytön ja konesaliratkaisut yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi rakennettuna.

Palvelut on suunniteltu 10-500 työaseman ympäristöihin ja se on hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Kuukausikustannus on helppo budjetoida, eikä yllättäviä kuluja tule. Asiakkaan palvelukokonaisuuden jatkuva toiminta on tärkein tavoitteemme ja yhteinen etu.

Modernit IT-palvelut ja IT-ulkoistus toteutetaan palvelutilauksena ”IT as a Service”, ilman työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Palvelumalli ja tuen laajuus on joustavasti räätälöitävissä.

Ota yhteyttä

Toimimme kuin oma IT-osastosi

Nimetty IT-manageri varmistaa että asiakkaan käytössä on oikeanlainen palvelukokonaisuus ja valvoo sen toimintaa.

IT:n toimivuus ja budjetti vahvistetaan säännöllisesti palveluun sisältyvissä kehitystapaamisissa, jolloin päivitämme myös yhdessä asiakkaan kanssa kehityssuunnitelman.

Palveleva ja osaava Helpdesk

Helpdesk auttaa käyttäjiä kaikissa IT-asioissa. Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Helpdesk vastaa puheluun välittömästi ja pystyy ratkaisemaan ison osan palvelupyynnöistä jo ensimmäisen puhelun aikana.

Omat kokeneet asiantuntijat

Emme ole ulkoistaneet osaamistamme – tukitiimissä sinua palvelevat Vetonaulan suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Järjestelmäasiantuntijamme hallitsevat Windows- ja Linux-palvelinympäristöt, virtualisoinnit, verkot, konesalituotteet sekä lukuisat pilvipalvelut.

Parhaat käytännöt takaavat asiakastyytyväisyyden

Palvelutuotannossa hyödynnetään parhaita ITIL-toimintamalleja ja käytäntöjä sekä uusinta digitalisoitua tekniikkaa. Palveluportaalimme kautta voit hoitaa yleisimmät muutospyynnöt ja tilaukset automatisoidusti.

Paikka avoinna: IT Support Specialist

Vetonaula Oy | Tule mukaan Vetonaulan hyvähenkiseen tiimiin jossa töitä tehdään rennosti mutta vahvalla osaamisella. Haluatko asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, jolla on hyppysissä uusimpien pilvipalvelusoftien käyttö ja niiden tuki?

| Lue lisää
Antti Niemimaa aloittaa Vetonaulassa

Antti Niemimaa Customer Success & Sales tiimin vahvistukseksi

Vetonaula Oy | Antti Niemimaa aloittaa Junior IT-managerina Customer Success & Sales -tiimissä Vetonaulan palvelumallissa IT-managerin rooli on erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri …

| Lue lisää

Niilo Sulonen vahvistamaan Customer success & sales tiimiä

Vetonaula Oy | Junior IT-managerin roolissa kehitytään IT-manageriksi tehden samoja tehtäviä, mutta aluksi kokeneemman managerin työparina. Niilo Sulonen lähtee tehtävään erinomaisella taustalla, hallussa on arvokasta käytännön osaamista IT-asiantuntijan tehtävistä ja esimerkiksi Microsoft teknologioista.

| Lue lisää

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi