Olemme asiakkaidemme asiantunteva IT-osasto

Vetonaula tarjoaa tuottavaa, joustavaa ja poikkeuksellisen reilua tietotekniikan ulkoistuspalvelua. Suunnittelemme hyödyllisen IT-kokonaisuuden ja vastaamme sen toiminnasta, tuesta ja palvelun jatkuvasta kehityksestä.

Laadukkaiden käyttöpalvelujen lisäksi palveluun valikoidaan asiakkaan toimintaa tehostavat ohjelmistot ja laitteet. Avullamme hyödynnät esimerkiksi uusimmat pilvipalvelut, mobiilikäytön ja konesaliratkaisut yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi rakennettuna.

Palvelumme on suunniteltu 10-500 työaseman ympäristöihin ja se on hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Kuukausikustannus on helppo budjetoida, eikä yllättäviä kuluja tule. Asiakkaan palvelukokonaisuuden jatkuva toiminta on tärkein tavoitteemme ja yhteinen etu.

Modernit IT-palvelut sekä IT-ulkoistus toteutetaan palvelutilauksena ”IT as a Service”, ilman työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Palvelumalli ja tuen laajuus ovat joustavasti räätälöitävissä.

Ota yhteyttä

Toimimme kuin oma IT-osastosi

Nimetty IT-manageri varmistaa, että asiakkaan käytössä on oikeanlainen palvelukokonaisuus ja hän valvoo sen toimintaa.

IT:n toimivuus ja budjetti vahvistetaan säännöllisesti palveluun sisältyvissä kehitystapaamisissa, joissa päivitämme myös kehityssuunnitelmaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Palveleva ja osaava Helpdesk

Helpdesk auttaa käyttäjiä kaikissa IT-asioissa. Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Helpdesk vastaa puheluun välittömästi ja pystyy ratkaisemaan ison osan palvelupyynnöistä jo ensimmäisen puhelun aikana.

Omat kokeneet asiantuntijat

Emme ole ulkoistaneet osaamistamme – tukitiimissä sinua palvelevat Vetonaulan IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Järjestelmäasiantuntijamme hallitsevat Windows- ja Linux-palvelinympäristöt, virtualisoinnit, verkot, konesalituotteet sekä lukuisat pilvipalvelut.

Parhaat käytännöt takaavat asiakastyytyväisyyden

Palvelutuotannossa hyödynnetään parhaita ITIL-toimintamalleja ja -käytäntöjä sekä uusinta digitalisoitua tekniikkaa. Palveluportaalimme kautta voit hoitaa yleisimmät muutospyynnöt ja tilaukset automatisoidusti.

Ajankohtaista

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi