Mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa?

Katso videolta, miten Huuhkajat hyödyntävät tietotekniikkaa valmennuksessa. Päävalmentaja Markku Kanerva ja videoanalyytikko Henri Lehto kertovat videovalmennuksen tärkeydestä pelaajille. Lisäksi Palloliiton IT-päällikkö Jan Lodenius kertoo mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa.

Vetonaula Palloliiton IT-kumppanina

Vetonaula vastaa Palloliiton IT-palveluiden tuottamisesta. Palvelukokonaisuus on toteutettu modernilla All Cloud -mallilla, jossa Palloliitto pääsee hyödyntämään parhaita pilvipohjaisia ohjelmia, varmatoimisia yritystason kannettavia ja ihmisläheistä IT-tukea. Palvelun ydin on Vetonaulan oma helpdesk-palvelu, johon voi yhden luukun periaatteen mukaisesti olla yhteydessä kaikissa IT-asioissa.

IT-palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani

Vetonaula seuraa Huuhkajia yhteistyökumppanina tälläkin kaudella tiiviisti, ja nähdäänpä Vetonaulan mainoksiakin stadioneilla. Teemana meillä on oman toimintamme ydin, IT palveluna. Mainosviestinä tänä vuonna: Oma IT-osastosi, moderni tilausmallinen IT.

Sukupolvien Unelma toteutunut - mukana kisoissa!

Päävalmentaja Markku Kanerva on saanut luotua Huuhkajiin ennennäkemättömän nosteen. Sukupolvien Unelma on toteutunut ja paikka EM-kisoissa on saavutettu. Joukkueen tähtien kuten Lukas Hradeckyn, Teemu Pukin ja Glen Kamaran hyvä vire on siivittänyt Huuhkajat kiitoon. Nyt eletään historiallisen jännityksen vallassa kun Huuhkajat valmistautuvat ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Vetonaula toivottaa Huuhkajille pelionnea ja seuraa jännityksellä mukana.

Huuhkajien edesottamuksia ja tulevia tapahtumia voit seurata Palloliiton kanavissa: https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/miehet