Mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa?

Katso videolta, miten Huuhkajat hyödyntävät tietotekniikkaa valmennuksessa. Päävalmentaja Markku Kanerva ja videoanalyytikko Henri Lehto kertovat videovalmennuksen tärkeydestä pelaajille. Lisäksi Palloliiton IT-päällikkö Jan Lodenius kertoo mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa.

Vetonaula Palloliiton IT-kumppanina

Vetonaula vastaa Palloliiton IT-infrapalveluiden tuottamisesta kokonaisuudessaan. Palloliiton uusi palvelukokonaisuus tuotetaan modernilla All Cloud -mallilla, jossa Palloliitto pääsee hyödyntämään parhaita pilvipohjaisia ohjelmia, varmatoimisia yritystason kannettavia ja ihmisläheistä IT-tukea. Koko järjestelmän toiminnasta vastaa Vetonaula. Laadun varmistamiseksi Vetonaula tuottaa itse myös Servicedesk -palvelun, johon voi yhden luukun periaatteen mukaisesti olla yhteydessä kaikissa IT-asioissa.

IT-palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani

Vetonaula seuraa Huuhkajia yhteistyökumppanina tälläkin kaudella tiiviisti, ja nähdäänpä Vetonaulan mainoksiakin stadioneilla. Teemana meillä on oman toimintamme ydin, IT palveluna. Mainosviestinä tänä vuonna: Oma IT-osastosi, moderni tilausmallinen IT.

Seuraa Huuhkajia

Maajoukkueen pelejä on nyt erittäin mielenkiintoista seurata koska päävalmentaja Markku Kanerva on saanut luotua Huuhkajiin ennennäkemättömän nosteen ja otteluita lähdetään voittamaan. Joukkueen tähtien kuten Lukas Hradeckyn ja Teemu Pukin hyvä vire siivittää Huuhkajia kiitoon. Vetonaula toivottaa Huuhkajille pelionnea käynnissä oleviin EM-karsintapeleihin.

Takaporttikin on vielä auki, kun syksyllä Suomi sai lohkovoiton Nations Leaguessa. Mikäli paikkaa nyt käynnissä olevissa suorissa karsinnoissa ei tule, pääsemme karsimaan Nations League pudotuspeleissä maaliskuussa 2020.

Huuhkajien edesottamuksia ja tulevia tapahtumia voit seurata seuraavista Palloliiton kanavissa: https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/miehet