Luottamuksen arvoinen IT-kumppani

Vetonaula Oy on suomalainen yksityisomisteinen IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Huipputiimissämme on 30 osaavaa IT-asiantuntijaa. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, kestävyys ja asiakkaidemme etu.

Pitkäjänteisen ammattitaidon kehittäminen

Palvelumme laatu perustuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä asiantuntijoidemme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Henkilöstömme viihtyvyys sekä jaksaminen ovat aina etusijalla, ja tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työn ohella. Omat asiantuntijamme suorittavat kaikki palveluntuotannon työvaiheet määrittelystä tukeen.

Mukana kehittämässä yhteiskuntaa

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, kuten nauttimassa pelaamisesta sekä rakentamassa tulevaa menestystä. Olemme Suomen Palloliiton yhteyistyökumppani ja mielellämme mukana edistämässä suomalaista junioriurheilua. Vuosittaiset joululahjarahat ohjaamme Pelastakaa Lapset ry:lle, joka auttaa lapsia siellä, missä avun tarve on suurin.

Olemme liittyneet Itämeren pelastajien joukkoon John Nurmisen Säätiön tukijaksi!

Haluamme varmistaa, että ainut meremme säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville. John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön eteen.

Vastuullisuus ja ympäristö keskiössä

Haluamme olla asiakkaidemme kanssa edelläkävijöitä ja näyttää aina esimerkkiä. Hyödyntämällä uutta teknologiaa oikein, autat myös ympäristöä kestämään paremmin. Oikein valitut laitteet kestävät pitkään ja vikaantuvat harvemmin. Näin kierrätykseen päätyy aina vähemmän. Etäyhteyksiin perustuva ratkaisumallimme säästää merkittävästi vuotuisia ajokilometrejä ja autopolitiikkamme tukee siirtymistä sähköautoihin. Käytämme 100% uusiutuvaa energiaa, jonka alkuperä on varmennettu Guarantee of Origin -alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Teoilla on väliä myös tietokonehankinnoissa

Yhden kannettavan tietokoneen hiilijalanjäljen vaihteluväli on 190-650 kgCO2e. Oikeilla päätöksillä säästämme jopa kaksi kolmasosaa elinkaaren aikaisesta kuormasta. Eniten luontoa säästät käyttämällä pitkän elinkaaren huollettavissa olevia laitteita ja ohjaamalla ne myöhemmin uusiokäyttöön, vaikka kotikoneiksi. Joskus elinkaari päättyy ja tällöin kierrätyskumppanimme Kuusakoski vastaa laitteen käsittelystä ympäristösertifikaatti ISO 14001 vaatimusten mukaisesti.

Yhteistyö ja sertifioinnit

Uskomme, että laaja yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kesken antaa parhaan mahdollisuuden onnistua. Olemme sitoutuneet kaikkien kumppaneidemme koulutusohjelmiin ja sertifiointeihin. Microsoft tunnustaa osaamisemme Cloud Platform, Cloud Productivity, Small and Midmarket Cloud Solutions -sertifikaateilla. Koulutuksistamme vastaa Microsoft Certified Trainer, Milla Yletyinen.

Liikevaihto ja kehitysnäkymä

Näkemyksemme mukaan palvelumarkkinassa on tilaa ketterälle ja korkean osaamisprofiilin omaavalle vastuulliselle toimijalle. Pidämme asiakkaistamme huolta pitkäjänteisesti. Liikevaihtomme on noin 4,4 miljoonaa euroa ja tavoitteenamme on tasainen kasvu. Yrityksen luottoluokitus on AAA ja olemme tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Yrityksen historia

20 vuodessa Vetonaula Oy on kulkenut laiteosaajasta palveluosaajaksi ja julkishallinnosta yrityssektoriin. Kokemus yritysten tarpeista mahdollisti palveluiden asiakaslähtöisen tuotteistuksen. Nykyisin yritys on avainhenkilöiden omistama ja palveleva asiantuntijaorganisaatio.

Ota yhteyttä päättäjiin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.