Vetonaulan tiimissä

Töitä tehdään uusien teknologioiden, mahtavien asiakkaidemme ja erittäin osaavan mutta rennon tiimin kanssa. Kun jengi on mukavaa, on yhdessä tekeminen kivaa. Työ Vetonaulassa on mielenkiintoista, täynnä mahdollisuuksia ja haastaa eteenpäin urallasi.
Pyrimme luomaan toimivia prosesseja ja kehittämään niitä automaation suuntaan aina kun se on mahdollista. Jokaisen kehityspanos vie yhteistä tekemistä eteenpäin. Haluasi kehittää asioita arvostetaan.

Arvostamme asiantuntijoitamme

Laadukasta palvelua saadaan aikaiseksi fiksuilla ja hyvillä tyypeillä. Liity muiden samanlaisten joukkoon viihtymään töissä. Huolehdimme työntekijöistämme monipuolisesti. Hyvän työfiiliksen ja jaksamisen takaa esimerkiksi laaja työterveyshuolto, hammashoito, lounasetu, virike-etu ja tietenkin hyvähenkinen työporukka. Ja pienet jutut, vaikkapa laadukas kahvi, hedelmät toimistolla sekä tehokas tiimityömalli etätyössä.

Menestymme yhdessä

Meidän avulla asiakkaamme tekevät töitä fiksummin ja kannattavammin, ilman käyttökatkoja. Ja kun tukeamme kaivataan, tavoitteena on, että jokainen asiakaspalvelukohtaaminen yllättää positiivisesti. Me autamme valitsemaan oikeat digityökalut ja laitteet, käytettävyyden, tietoturvan ja tuottavuuden ehdoilla. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa päivittäin ja olla heidän tärkein kumppani.

Kehity parhaiden kanssa

Osaavan tiimimme jäsenenä olet mukana uusimman teknologian kehityksessä. Opit jatkuvusti uutta, osallistut koulutuksiin ja sertifioidut teknologiaosaajaksi. Tukea oppiseen saat Vetonaulan omalta IT-kouluttajalta, päämiesten koulutusohjelmista ja alan parhailta asiantuntijoilta.

Avoimet työpaikat ja ilmoitukset

Tutustu tiimeihin

Service Desk & IT-Specialists

Tutustu tiimiin

Senior Techs & Engineers

Tutustu tiimiin

Customer success & Sales

Tutustu tiimiin

Vetonaulan työntekijät kertovat

Videolla Kaapro, Taru, Alex, Aleksi ja Lauri jakavat omia kokemuksiaan ja vastaavat muutamaan kiperään kysymykseen.

Kysy lisää työpaikoista

Olemme etsineet juuri sinua. Hae heti mukaan!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vetonaula virkistäytymässä 2023

Rakastamme työtämme ja haluamme olla siinä alan parhaita. Uskomme, että sen voi saavuttaa vain, jos jaetaan kakku kaikille elämän osa-aluille. Parasta jälkeä (ja paras meininki töissä) syntyy, kun huolehdimme, että aikaa jää kotiin, perheeseen, vapaa-aikaan, ystäviin, urheiluun, viihteeseen ja lepoon. Uskomme, että viihdyt, osallistuit sitten viikottaiselle korisvuorolle tai vietättämällä iltaa Vetonaulan e-urheilujoukkueen parissa.
Yhteistyökumppanimme Palloliitto mahdollistaa upeat puitteet maaotteluiden seuraamiseen. Maastopyöräilyn harrastajat ja Vetonaulan golffarit viihtyvät ulkona, satoi tai pastoi! Leuanvetoennätyksen hoidat omalla minikuntosalillamme ja tauolla voit verrytellä biljardin merkeissä.