Tarpeista ratkaisuihin

IT-manageri on aina tavoitettavissa oleva luottopelaajasi, joka toimii tulkkina liiketoimintanne tarpeiden ja tekniikan välillä. Vetonaulan IT-manageri muuttaa digitalisaation haasteet mahdollisuuksiksi, tuomalla yritykseenne osaamisen uusimmista teknologioista ja kiinnostavimmista trendeistä. Moderni IT-palvelu elää ja kehittyy, IT-manageri varmistaa, että käytössänne on aina juuri oikeat työkalut.

IT-manageri konsultoi ja auttaa arjessa

Yhteydenpito on helppoa tutun IT-managerin kanssa, joka auttaa eteenpäin kaikissa IT-asioissa. IT-manageri muuttaa tarpeet ja ideat käytännön toteutuksiksi ja hyödyksi yrityksen arkeen. Saat ajantasaisen dokumentaation aina laitelistoista kehityssuunnitelmaan ja IT-budjettiin.

Tietoturva mukana kaikessa tekemisessä

Saat IT-managerilta yrityksellenne tietoturvapolitiikan ja -ohjeistuksen, joita noudatetaan kaikessa toiminnassa. IT-manageri seuraa tietoturvauutisointia sekä kehittää ja valvoo tietoturvaa. IT-managerilta saat ehdotuksen tietoturvanviitekehysten, kuten ISO, Katakri tai NIST, käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä tietoturvan johtamisjärjestelmien kehittämiseen.

Pyydä IT-manageria olemaan yhteydessä

IT-managerien vinkkejä