Laitepalveluun sisältyy elinkaaren hallinta asennuksesta kierrätykseen. Verkkokauppamme esivalitut yritystuotteet vapauttavat aikaa tuotteiden valinnasta ja tilaus onnistuu yhdellä painalluksella. Uudet laitteet toimitetaan päivässä valmiiksi asennettuina käyttöön.

Hallintaportaalista näet laitteiden tekniset tiedot, takuut ja käyttäjät. Vikatilanteissa onsite-huolto tulee paikan päälle ja korjaa vian. Käyttäjän vaihtuessa asennamme koneen uudelleen yhdessä tunnissa. Elinkaarensa lopussa laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti.

Tilaa - Käytä - Hallitse - Kierrätä

Osta omaksi tai vuokraa, hinnat alkaen 10€/kk

"One-Click" tilaa esivalituista tuotteista

Verkkokauppamme etusivulta löydät suosittelemamme ja yhdessä IT-tiiminne kanssa valitut koneet. Tilaus tapahtuu yhdellä painalluksella ja tilaus käynnistää automaattisen toimitusprosessin ja ennalta määritellyt hyväksymiskäytännöt. Halutessasi voit tilatessa valita koneen tarkan toimituspäivän.

"Zero-touch" uusi laite asennetaan käyttöösi

Uusi laite toimitetaan päivässä. Virran kytkennän jälkeen asennamme koneen automaattisesti, apunamme Microsoft Intune ja Windows Autopilot. Kone on täysin valmis käyttöön sisältäen kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset, kuten SharePoint-kirjastot, verkkolevyt ja tulostimet.

Käytössäsi aina toimiva laite

Huolehdimme siitä, että laitteesi on aina kunnossa. Paraskin tekniikka pettää joskus ja silloin onsite-huolto käy korjaamassa laitteen toimistollanne. Kirjautumalla varalaitteelle, asennamme siihen kaikki ohjelmistosi hetkessä ja työntekosi jatkuu keskeytyksettä.

Siirrä laite uudelle käyttäjälle

Voit siirtää laitteen uudelle käyttäjälle yhdellä painalluksella. Kone tyhjennetään ja sen uudelleenasennus kestää vain tunnin ja asennamme automaattisesti kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset koneelle. Kone on täysin valmis uudelle käyttäjälle.

Älykäs käyttöomaisuuden hallinta

Älykkään ja reaaliaikaisen IT-omaisuuden hallintajärjestelmämme avulla tiedät aina missä laitteesi ovat. Portaalistamme näet laitteiden tekniset tiedot, tietoturvan tilan sekä takuu- ja rahoitustilanteen. Automaattinen IT Asset Management säästää merkittävästi aikaa vikatilanteiden hoidossa ja omaisuuden hallinnassa.

Ympäristöystävällinen ja tietoturvallinen kierrätys

Laitteen elinkaaren päätyttyä voit palauttaa vanhan laitteen veloituksetta uuden laitteen pakkauksessa. Laite kierrätetään ja kiintolevyt tyhjennetään tai murskataan mekaanisesti.

Pyydä tarjous elinkaaripalveluista