Rakennamme yritysverkon ja valvomme sen toimintaa. IT-manageri suosittelee jokaiseen toimistoon parhaiten sopivan tietoliikenneratkaisun kuidusta langattomaan tekniikkaan. Takaamme, että lähiverkko ja internetyhteys on kunnossa!

Tietoliikenne on tärkeä osa IT-infran toimivuutta ja myös osa tietoturvaa. Pilvipalveluiden laajentuva käyttö vain korostaa tätä. Kun kokonaisuus on rakennettu oikein, voidaan haitallinen liikenne estää ja liiketoimintasovellusten verkkoliikenne optimoida.

Oma IT-osasto kuukausitilauksena

katso palvelut ja hinnat

Lähiverkko ja nettiyhteys tämän päivän tarpeisiin

Yrityksen lähiverkon rooli on yhä tärkeä. Vaatimuksia sanelee tietoturva, ja toisaalta lisääntynyt pilvipalveluiden käyttö. Toteutamme yritykselle modernin lähiverkon, johon valitaan tarpeeseen perustuen laitteet, kuten palomuurit, kytkimet ja WLAN-reitittimet. Valvomme verkon toimintaa ja vastaamme sen toiminnasta. Hoidamme puolestasi myös sopivan nettiyhteyden valinnan ja kilpailutuksen.

Pääsy tietoon paikasta riippumatta

Tieto käytössäsi aina tarvittaessa. Toteutamme helppokäyttöisen ja turvallisen etäkäytön Virtual Private Network (VPN) sekä mobiililaitteille Access Point Name (APN) tekniikoilla ja eri toimipisteiden väliset yhteydet Branch Office VPN (BOVPN), Virtual LAN (VLAN) tekniikoilla tai joskus operaattorin MPLS-ratkaisuna.

Varayhteydet kriittiseen käyttöön

Suomen kohtuullisen kattava valtakunnallinen LTE 4G peitto tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun varayhteydeksi. Yleisin ratkaisu nettiyhteyden varmistamiseksi onkin nykyisin kiinteän internetyhteyden ja mobiiliverkon yhdistelmä. Backup WAN toteutetaan yleensä siirtämään liikenne varayhteyden päälle automaattisesti kiinteän yhteyden vikatilanteessa.

Pyydä IT-manageria olemaan yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.