Apua siellä missä tarvitset

Tennarit, lähituki, onsite, it-heppu, guru – rakkaalla on monta nimeä, kutsu miksi vain! Me autamme aina siellä, missä apua tarvitset. Tukitiimissä sinua palvelevat IT-ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista. Aikaa ja hermoja säästyy, kun paikalle saapunut kokenut konkari on IT- tai järjestelmäasiantuntija. Mikä tärkeintä, saat osaavan avun luoksesi nopeasti.

Ammattitaitoiset osaajat valitsevat parhaimman ratkaisutavan

Aina kaikki ei ratkea etänä ja silloin on lähituen vuoro loistaa. Vikatilanteen ratkaisuun vaadittava onsite-työ sisältyy palvelupaketteihimme, jolloin asiantuntijamme saapuu paikalle ilman lisähintaa. Saat kaikkialla toimivan IT:n sekä säästät aikaa ja rahaa, kun vältyt töiden hyväksymisiltä ja tuntilaskujen käsittelyltä.

Lähitukea Suomeen ja maailmalle

Lähin lähitukesi löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta, Rovaniemeltä, Oulusta, Vaasasta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Lahdesta tai Lappeenrannasta. Pohjoismaihin ja Baltiaan tarjoamme kiinteähintaiset lähitukikäynnit ja tietokoneiden asennukset. Tämän lisäksi saat lähituen myös muihin Euroopan maihin. Tarvittaessa myös 24/7 päivystyksellä!

Lähituen työpäivä on monipuolinen

Autopilot automatisoi työasema-asennukset, mutta asiantuntevaan apuun tietokoneiden käyttöönotossa luotettaan yhä. Käyttöönottoasennus onkin edelleen tuttu työtehtävä. Tämän lisäksi esimerkkiksi verkkolaitteiden vaihdot, wifi-yhteyksien rakentaminen ja tulostinasennukset ovat päivittäin kalenterissa. Kuvassa Henri Yletyinen on kytkemässä kuituyhteyksiä asiakkaan tuotantotilaan.

Oma IT-osasto kuukausitilauksena

Katso hinnat ja vertaile

Lähituen IT-vinkit