Opi ja innostu

Innostavien ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään.

Varaa aika ilmaiseen koulutussuunnitteluun

Pääkouluttajamme Milla järvi on Microsoftin sertfioitu kouluttaja. Milla seuraa aktiivisesti kaikkien Microsoftin tuotteiden kehitystä ja häneltä löytyy aina uusin tieto niin SharePointiin kuin Teamsiin.

Suunnittele sitoumuksetta Millan kanssa juuri teille sopiva koulutuspaketti varaamalla aika kalenterista tai tilaa koulutusesitteemme tästä:

Pääkouluttajana Microsoft Certified Trainer Milla Järvi

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista, sertifikaatteina mm. Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity.

Aiemmin Milla on toiminut Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävistä. Hän on kouluttanut esim. Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmiä, Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps -sovelluksia.

Katso koulutus: Pysäytä tietomurrot ja varmista Office 365

Järjestimme tietoturvakumppaneidemme F-Securen ja Nexeticin kanssa webinaarin uusistaa tietoturvaratkaisuista. Paljon mielenkiintoista asiaa – katso tallenne tai ota yhteyttä IT-manageriisi, niin kerromme lisää aiheesta!

Katso koulutus: Office 365 työkalut etätyössä

Milla Järvi piti webinaarin Office 365 työkalujen hyödyntämisestä etätöissä. Videolla Milla esittelee Microsoft To Do, Teams, Planner ja Bookings työkaluja ja käy lävitse tärkeimmät ominaisuudet. Tiesithän, että kaikki sisältyvät tuttuun Microsoft 365 -tilaukseesi?

Tilaa koulutusesite hintoineen sähköpostiisi tästä:

Näin koulutamme

Microsoft 365 uudistuu jatkuvasti ja koulutuksissamme saat aina uusimman tiedon palveluiden toiminnoista. Alla on esimerkkejä tämän hetken suosituimmista koulutuksista. Tarjoamme koulutuksia asiakkaidemme tiloissa (ei saatavilla toistaiseksi), online-koulutuksina, webinaareina ja workshoppeina. Online-koulutus voidaan järjestää ryhmille, mutta myös henkilökohtaisena koulutuksena.

Online: Microsoft Teams yhteistyötoiminnot

Helposti ja nopeasti järjestettävässä online-koulutuksessa opit luomaan ja hallitsemaan tiimejä, järjestämään kokouksia, keskustelamaan ja viestimään, hallitsemaan tiedostoja sekä näkimiä, ilmoituksia ja asetuksia. Koulutuksen jälkeen järjestät onnistuneita kokouksia ja osaat hallita ääni- ja videolähteitä.

Workshop: SharePoint Online pääkäyttäjälle

Jokaisen joutuessa tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen, oppii usein myös parhaiten. Keskitymme juuri teidän ajankohtaisiin tarpeisiin ja koulutuksen aikana voimmekin rakentaa valmiin SharePoint -sivuston. Samalla opit perustoiminnot kirjautumisesta, sivustoista, näkymien hallinnasta, käyttöoikeuksista ja tiedostokirjastoista.

Tallennettava webinaari: Microsoft 365 yhteistyöratkaisut

Informatiivinen tallennettava ja omaan aikatauluun katsottavalla webinaarilla tavoitat suuren yleisön. Tässä koulutuksessa käymme lävitse Teamsin, Yammerin ja Outlookin avulla käytäviä keskusteluja ja viestiketjuja. Opit käyttämään yhteistyöhön soveltuvia työkaluja joustavasti viestinnän tukena organisaation sisällä ja ulkona.

Lähiopetus: Pilvitiedostojen tehokas käyttö

Lähiopetus tiloissanne tarjoaa tutun oppimisympäristön. Koulutuksessa opit OneDriven ja SharePointin tehokkaaksi käyttäjäksi ja tallentamaan tiedon oikein ja turvallisesti. Saat apuja, ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla käytät tiedostoja resurssienhallinnassa, OneDrivessä sekä selaimen kautta.

1to1 Online: Projektijohtaminen Microsoft Plannerilla

Henkilökohtaisessa online-koulutuksessa opit hallinnoimaan projektejasi Microsoft 365 -pakettiin sisältyvällä Plannerilla. Koulutuksen aikana teet omia suunnitelmia, hallitset niitä ja käytät Planneria yhdessä Teamsin, ToDo:n ja Outlookin kanssa.

Tietoturva

Online+tallenne: Ajankohtainen tietoturvakatsaus

Online-koulutuksen aikana pystyt esittämään myös kysymyksiä ajankohtaisista tietoturva-asioista ja tallenne on käytettävissä mm. uusia työntekijöitä varten. Tietoturvakatsauksessa käymme läpi ajankohtaisia tietoturvauhkia käyttäjän näkökulmasta. Miten toimin ja työskentelen oikein ja turvallisesti? Miten toimia, jos epäilen tietomurtoa? Koulutus suositellaan järjestämään vuosittain.

Varaa aika ilmaiseen koulutussuunnitteluun

Suunnittele ilmaisessa Teams-palaverissa Millan kanssa juuri teille sopiva koulutuspaketti. Saatte parhaimman hyödyn koulutuksesta, jossa käsitellään juuri teidän työtehtäviä kehittäviä aiheita.

Kysy lisää koulutuksista!

Tietojenkalasteluviesteihin reagoiminen

IT-vinkit | Organisaation loppukäyttäjillä on iso vastuu tietojenkalasteluviestien luomien uhkien lieventämisessä. Käymme tässä artikkelissa läpi, miten ja minkälaisista tietojenkalasteluviestistä kannattaa ilmoittaa.

| Lue lisää

Viva Connections

IT-vinkit | Microsoftin uusi tuoteperhe Viva sisältää alueita oppimiseen (Viva Learning), ajan käytön analysointiin (Viva Insights), kokonaisuuksien jäsentelyn (Viva Topics) ja yhteisöön ja kokemuksiin (Viva Connections).

| Lue lisää

Adobe Acrobat Reader DC – Tyhjä ruutu tallennettaessa tiedostoa

IT-vinkit | Tukemme on saanut viime viikkojen aikana useita yhteydenottoja liittyen Adobe Acrobat Reader DC:n tallennusongelmaan. Ongelmaan odotetaan ohjelmistokorjausta, mutta se on myös väliaikaisesti kierrettävissä näillä ohjeilla.

| Lue lisää

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi