Opi ja innostu

Mielenkiintoisten ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on varmistaa, että jokainen osallistuja oppii IT:stä enemmän ja mahdollisesti jopa innostuu käyttämään uusinta teknologiaa työssään.

Varaa ilmainen koulutussuunnittelu

Pääkouluttajamme Milla Yletyinen on Microsoft sertifioitu kouluttaja. Hän seuraa aktiivisesti kaikkien Microsoft tuotteiden kehitystä ja häneltä saattekin aina uusinta tietoa sekä asiantuntevaa tietoa koulutuksiinne.

Voitte suunnitella yhdessä Millan kanssa juuri teille räätälöidyn koulutuspaketin ilmaiseksi. Voitte varata ajan suoraan Millan kalenterista tai olemalla häneen sähköpostitse yhteydessä milla.yletyinen@vetonaula.fi. Tapaaminen ei sitouta teitä mihinkään.

Pääkouluttajana, Microsoft Certified Trainer, Milla Yletyinen

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista ja häneltä löytyy muun muassa Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity -sertifikaatit.

Milla on kouluttanut käyttäjiä esimerkiksi Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmien sekä Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps -sovelluksien kanssa.

Miten koulutusprosessi etenee?

Microsoft 365 kehittyy jatkuvasti ja koulutuksiemme avulla pysytte ajan tasalla palveluidemme uusimmista toiminnoista. Tällä hetkellä tarjoamme koulutuksiamme online-, webinaari- tai workshop- muodoissa. Online-koulutukset voidaan räätälöidä ryhmille tai henkilökohtaisiin sessioihin.

Alla muutamia esimerkkejä tämän hetken suosituimmista koulutuksistamme:

Online: Microsoft Teams yhteistyötoiminnot

Online-koulutuksemme tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan oppia. Koulutuksessa saatte kattavat tiedot tiimien luomiseen ja hallintaan, kokousten järjestämiseen, tehokkaaseen keskusteluun ja viestintään, tiedostojen sekä näkymien hallintaan ja ilmoitusten sekä asetusten säätämiseen. Koulutuksen jälkeen osaatte järjestää onnistuneita Teams kokouksia sekä hallitsemaan ääni- ja videolähteitä.

Workshop: SharePoint Online pääkäyttäjälle

Uusien asioiden oppiminen onnistuu usein helpoiten itse käytännössä kokeillen. Koulutuksessa keskitymme juuri teille ajankohtaisiin tarpeisiin ja voimmekin rakentaa valmiin SharePoint -sivuston. Samalla perustoiminnot kirjautumisesta, sivustoista, näkymien hallinnasta, käyttöoikeuksista ja tiedostokirjastoista tulevat tutuiksi.

Mitä kaikkea Sharepoint Onlinessa voi tehdä?

Käy katsomassa Millan vinkit videolta.

Tallennettava webinaari: Microsoft 365 yhteistyöratkaisut

Informatiivisen, tallennettavan ja katsojan omaan aikatauluun sopivan webinaariin avulla tavoitat suuren yleisön. Tässä koulutuksessa käymme lävitse Teamsin, Yammerin ja Outlookin avulla käytäviä keskusteluja ja viestiketjuja. Opit käyttämään yhteistyöhön soveltuvia työkaluja joustavasti viestinnän tukena organisaation sisällä ja ulkona.

Lähiopetus: Pilvitiedostojen tehokas käyttö

Lähiopetus tiloissanne tarjoaa tutun oppimisympäristön. Koulutuksessa opit OneDriven ja SharePointin tehokkaaksi käyttäjäksi ja tallentamaan tiedon oikein sekä turvallisesti. Saat apuja, ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla käytät tiedostoja resurssienhallinnassa, OneDrivessä sekä selaimen kautta.

1to1 Online: Projektijohtaminen Microsoft Plannerilla

Henkilökohtaisessa online-koulutuksessa opit hallinnoimaan projektejasi Microsoft 365 -pakettiin sisältyvällä Plannerilla. Koulutuksen aikana teet omia suunnitelmia, hallitset niitä ja käytät Planneria yhdessä Teamsin, ToDo:n ja Outlookin kanssa.

Tietoturva

Onlineja tallenne: Ajankohtainen tietoturvakatsaus

Online-koulutuksen aikana pystyt esittämään kysymyksiä ajankohtaisista tietoturva-asioista ja tallenne on käytettävissä myöhemmin esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytystä varten. Tietoturvakatsauksessa käymme läpi ajankohtaisia tietoturvauhkia käyttäjän näkökulmasta.
Miten toimin ja työskentelen oikein sekä turvallisesti? Miten toimia, jos epäilen tietomurtoa?
Koulutus suositellaan järjestämään vuosittain.

Tallenteet ja pidetyt webinaarit

Katso koulutus: Pysäytä tietomurrot ja varmista Office 365

Järjestimme yhteistyössä tietoturvakumppaneidemme WithSecuren (entinen F-Secure) ja Nexeticin kanssa webinaarin uusista tietoturvaratkaisuista. Tarjolla runsaasti ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa.

Katso koulutus: Office 365 työkalut etätyössä

Järjestimme webinaarin Microsoft Office 365 -työkalujen hyödyntämisestä etätöissä ja päästimme ääneen kouluttajamme Millan. Tallenteella hän esittelee Microsoft To Do-, Teams-, Planner- sekä Bookings -työkaluja ja käy läpi niiden tärkeimmät ominaisuudet.
Tiesithän, että kaikki nämä sisältyvät Microsoft 365 -tilaukseesi?

Kysy lisää koulutuksista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.