Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Koulutuksista olemme koonneet listan suositumimmista aiheista, ja niitä voi toki hyödyntää myös suoraan sellaisesnaan. Tai valikoida oman organisaation tarpeisiin sopivia aiheita ja sisältöjä.

Koulutukset varataan keston mukaan, ja aiheen ja toiveet koulutuksen sisällöstä kerrotaan varauksen yhteydessä.

Kaikki koulutukset järjestetään tällä hetkellä Online-koulutuksina Microsoft Teams -sovelluksen avulla.

1h koulutus 250€ (Online)

2h koulutus 680€ (Online)

3h koulutus 860€ (Online)

4h koulutus 980€ (Online)

Tutustu koulutustarjontaamme

Varaa koulutus tästä

Suosituimpia koulutuksia juuri nyt!

Koulutukset uudistuvat aina kun Office 365 ja Microsoft uudistuvat. Uusia sovelluksia tulee käyttöön ja vanhoja poistuu valikoimasta. Tällä hetkellä suosituimpia koulutuksia ovat Microsoft Teams -workshop-koulutukset, OneDrive for Business -luokkahuonekoulutukset sekä SharePoint-workshop-koulutukset. Jos koulutustarjonnasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa koulutusta, voidaan sellainen räätälöidä kysyttyjen tarpeiden mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Workshop-koulutus – tehokasta harjoittelua ryhmässä

Kun on tarve saada esimerkiksi uusi pilvipalvelu tai ohjelma kerralla hyötykäyttöön, on paras ratkaisu ryhmäkoossa järjestettävä workshop. Jokaisen joutuessa tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen, oppii usein myös parhaiten. Workshop-malli sopii erinomaisesti myös esimerkiksi intrasivuston rakentamiseen, pääkäyttäjäkoulutuksiin tai esimerkiksi sovelluksen käyttötapojen kehitykseen.

Luokkahuonekoulutus – koko porukka kerralla kartalle

Luokkahuonekoulutuksella on tukeva paikkansa, kun koulutettava ryhmä on suuri ja kaikille tarvitaan aiheesta perusymmärrys. Tätä perinteistä mallia pyrimme modernisoimaan tuomalla siihen elementtejä kevyemmistä koulutusmuodoista ja pitämällä koulutuksen mahdollisimman lähellä asiakasyrityksen todellista työtä, arkipäiväisiä tehtäviä. Kokeile osallistua myös etänä.

Online-koulutus – helposti verkon välityksellä

Online-koulutuksiin on helppo osallistua omalta laitteeltaan. Koulutuksissa käydään aihe läpi käytännön esimerkkejä ja demonstraatioita käyttäen. Online-koulutuksiin voi osallistua vaikka koko organisaatio, tai pitää koulutus pienemmälle ryhmälle. Verkon yli järjestettäviin koulutuksiin onkin helppo osallistua, kunhan käyttäjiltä löytyy verkkoyhteys, tietokone tai mobiililaite, ja kuulokkeet.

Pääkouluttajana Microsoft Certified Trainer Milla Järvi

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista, sertifikaatteina mm. Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity.

Aiemmin Milla on toiminut Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävistä. Hän on kouluttanut esim. Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmiä, Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps -sovelluksia.

Kysy lisää koulutuksista!