Opi ja innostu

Innostavien ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään.

Varaa aika ilmaiseen koulutussuunnitteluun

Pääkouluttajamme Milla järvi on Microsoftin sertfioitu kouluttaja. Milla seuraa aktiivisesti kaikkien Microsoftin tuotteiden kehitystä ja häneltä löytyy aina uusin tieto niin SharePointiin kuin Teamsiin.

Suunnittele sitoumuksetta Millan kanssa juuri teille sopiva koulutuspaketti varaamalla aika kalenterista tai tilaa koulutusesitteemme tästä:

Pääkouluttajana Microsoft Certified Trainer Milla Järvi

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista, sertifikaatteina mm. Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity.

Aiemmin Milla on toiminut Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävistä. Hän on kouluttanut esim. Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmiä, Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps -sovelluksia.

Pysäytä tietomurrot ja varmista Office 365

Järjestimme tietoturvakumppaneidemme F-Securen ja Nexeticin kanssa webinaarin uusistaa tietoturvaratkaisuista. Paljon mielenkiintoista asiaa – katso tallenne tai ota yhteyttä IT-manageriisi, niin kerromme lisää aiheesta!

Tilaa koulutusesite hintoineen sähköpostiisi tästä:

Suosituimpia koulutuksia juuri nyt!

Koulutukset uudistuvat aina kun Office 365 ja Microsoft uudistuvat. Uusia sovelluksia tulee käyttöön ja vanhoja poistuu valikoimasta. Tällä hetkellä suosituimpia koulutuksia ovat Microsoft Teams -workshop-koulutukset, OneDrive for Business -luokkahuonekoulutukset sekä SharePoint-workshop-koulutukset. Jos koulutustarjonnasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa koulutusta, voidaan sellainen räätälöidä kysyttyjen tarpeiden mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Workshop-koulutus – tehokasta harjoittelua ryhmässä

Kun on tarve saada esimerkiksi uusi pilvipalvelu tai ohjelma kerralla hyötykäyttöön, on paras ratkaisu ryhmäkoossa järjestettävä workshop. Jokaisen joutuessa tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen, oppii usein myös parhaiten. Workshop-malli sopii erinomaisesti myös esimerkiksi intrasivuston rakentamiseen, pääkäyttäjäkoulutuksiin tai esimerkiksi sovelluksen käyttötapojen kehitykseen.

Luokkahuonekoulutus – koko porukka kerralla kartalle

Luokkahuonekoulutuksella on tukeva paikkansa, kun koulutettava ryhmä on suuri ja kaikille tarvitaan aiheesta perusymmärrys. Tätä perinteistä mallia pyrimme modernisoimaan tuomalla siihen elementtejä kevyemmistä koulutusmuodoista ja pitämällä koulutuksen mahdollisimman lähellä asiakasyrityksen todellista työtä, arkipäiväisiä tehtäviä. Kokeile osallistua myös etänä.

Online-koulutus – helposti verkon välityksellä

Online-koulutuksiin on helppo osallistua omalta laitteeltaan. Koulutuksissa käydään aihe läpi käytännön esimerkkejä ja demonstraatioita käyttäen. Online-koulutuksiin voi osallistua vaikka koko organisaatio, tai pitää koulutus pienemmälle ryhmälle. Verkon yli järjestettäviin koulutuksiin onkin helppo osallistua, kunhan käyttäjiltä löytyy verkkoyhteys, tietokone tai mobiililaite, ja kuulokkeet.

Kysy lisää koulutuksista!

Tässä muutamia IT-vinkkejä käyttöönne