Opi ja innostu

Innostavien ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa omissa työtehtävissään.

Varaa aika ilmaiseen koulutussuunnitteluun

Pääkouluttajamme Milla Yletyinen on Microsoftin sertfioitu kouluttaja. Hän seuraa aktiivisesti kaikkien Microsoftin tuotteiden kehitystä ja Millalta löytyy aina uusin tieto antaa koulutukseen osallistujille.

Suunnittele sitoumuksetta Millan kanssa juuri teille sopiva koulutuspaketti varaamalla aika kalenterista tai tilaamalla koulutusesitteemme tästä:

Pääkouluttajana, Microsoft Certified Trainer, Milla Järvi

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista ja häneltä löytyy muun muassa Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity -sertifikaatit.

Milla on kouluttanut käyttäjiä esimerkiksi Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmien sekä Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps -sovelluksien kanssa.

Katso koulutus: Pysäytä tietomurrot ja varmista Office 365

Järjestimme tietoturvakumppaneidemme WithSecuren (F-Secure) ja Nexeticin kanssa webinaarin uusistaa tietoturvaratkaisuista. Paljon mielenkiintoista asiaa – katso tallenne tai ota yhteyttä IT-manageriisi, niin kerromme lisää aiheesta!

Katso koulutus: Office 365 työkalut etätyössä

Järjestimme webinaarin Microsoft Office 365 -työkalujen hyödyntämisestä etätöissä ja päästimme ääneen kouluttajamme Millan. Tallenteella hän esittelee Microsoft To Do-, Teams-, Planner- sekä Bookings -työkaluja ja käy läpi niiden tärkeimmät ominaisuudet.
Tiesithän, että kaikki nämä sisältyvät Microsoft 365 -tilaukseesi?

Tilaa koulutusesite hintoineen sähköpostiisi tästä:

Näin koulutamme

Microsoft 365 uudistuu jatkuvasti ja koulutuksissamme saat aina uusimman tiedon palveluiden toiminnoista. Alla on esimerkkejä tämän hetken suosituimmista koulutuksista.
Tarjoamme tällä hetkellä koulutuksia online-, webinaari- ja workshop- muodoissa. Online-koulutus voidaan järjestää ryhmille, mutta myös henkilökohtaisena koulutuksena.

Online: Microsoft Teams yhteistyötoiminnot

Helposti ja nopeasti järjestettävässä online-koulutuksessa opit luomaan ja hallitsemaan tiimejä, järjestämään kokouksia, keskustelemaan ja viestimään, hallitsemaan tiedostoja sekä näkymiä, ilmoituksia ja asetuksia. Koulutuksen jälkeen osaat järjestää onnistuneita kokouksia ja hallitset ääni- ja videolähteitä.

Workshop: SharePoint Online pääkäyttäjälle

Uusien asioiden oppiminen onnistuu usein helpoiten itse käytänössä kokeillen. Koutuksessa keskitymme juuri teille ajankohtaisiin tarpeisiin ja koulutuksen aikana voimmekin rakentaa valmiin SharePoint -sivuston. Samalla perustoiminnot kirjautumisesta, sivustoista, näkymien hallinnasta, käyttöoikeuksista ja tiedostokirjastoista tulevat tutuiksi.

Tallennettava webinaari: Microsoft 365 yhteistyöratkaisut

Informatiivisen, tallennettavan ja katsojan omaan aikatauluun sopivan webinaariin avulla tavoitat suuren yleisön. Tässä koulutuksessa käymme lävitse Teamsin, Yammerin ja Outlookin avulla käytäviä keskusteluja ja viestiketjuja. Opit käyttämään yhteistyöhön soveltuvia työkaluja joustavasti viestinnän tukena organisaation sisällä ja ulkona.

Lähiopetus: Pilvitiedostojen tehokas käyttö

Lähiopetus tiloissanne tarjoaa tutun oppimisympäristön. Koulutuksessa opit OneDriven ja SharePointin tehokkaaksi käyttäjäksi ja tallentamaan tiedon oikein sekä turvallisesti. Saat apuja, ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla käytät tiedostoja resurssienhallinnassa, OneDrivessä sekä selaimen kautta.

1to1 Online: Projektijohtaminen Microsoft Plannerilla

Henkilökohtaisessa online-koulutuksessa opit hallinnoimaan projektejasi Microsoft 365 -pakettiin sisältyvällä Plannerilla. Koulutuksen aikana teet omia suunnitelmia, hallitset niitä ja käytät Planneria yhdessä Teamsin, ToDo:n ja Outlookin kanssa.

Tietoturva

Onlineja tallenne: Ajankohtainen tietoturvakatsaus

Online-koulutuksen aikana pystyt esittämään kysymyksiä ajankohtaisista tietoturva-asioista ja tallenne on käytettävissä myöhemmin esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytystä varten. Tietoturvakatsauksessa käymme läpi ajankohtaisia tietoturvauhkia käyttäjän näkökulmasta.
Miten toimin ja työskentelen oikein sekä turvallisesti? Miten toimia, jos epäilen tietomurtoa?
Koulutus suositellaan järjestämään vuosittain.

Varaa aika ilmaiseen koulutussuunnitteluun

Suunnittele ilmaisessa Teams-palaverissa Millan kanssa juuri teille sopiva koulutuspaketti. Näin saatte parhaimman hyödyn koulutuksesta, jossa käsitellään juuri teille ajankohtaisia aiheita.

Kysy lisää koulutuksista!

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi