Uuden teknologian hyödyntäminen lähtee työntekijöistä ja me haluamme auttaa, opettaa, kouluttaa ja motivoida. Valitse sinulle sopivin tapa oppia uutta: luokkahuone, verkkokoulutukset, itseoppiminen, videokurssit, pääkäyttäjäkoulutukset, tiimityö.

Perinteisesti kaikki tekevät asiat samalla ennalta määrätyllä tavalla ja laitteella. Modernissa työpaikassa IT mahdollistaa jokaiselle mielekkäimmän ja itselle parhaiten sopivan työtavan, jolloin myös työn tuottavuus on korkeimmillaan.

Tutustu koulutustarjontaamme

Varaa koulutus tästä

Workshop – tehokasta harjoittelua ryhmässä

Kun on tarve saada esimerkiksi uusi pilvipalvelu tai ohjelma kerralla hyötykäyttöön, on paras ratkaisu ryhmäkoossa järjestettävä workshop. Jokaisen joutuessa tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen, oppii usein myös parhaiten. Workshop-malli sopii erinomaisesti myös esimerkiksi intrasivuston rakentamiseen tai sovelluksen käyttötapojen kehitykseen.

Suosittuja aiheita: SharePoint-pääkäyttäjän workshop, Office 365 -käyttöönottokoulutus, Microsoft 365 -tietoturvalaajennus.

Classroom – koko porukka kerralla kartalle

Luokkahuonekoulutuksella on tukeva paikkansa, kun koulutettava ryhmä on suuri ja kaikille tarvitaan aiheesta perusymmärrys. Tätä perinteistä mallia pyrimme modernisoimaan tuomalla siihen elementtejä kevyemmistä koulutusmuodoista ja pitämällä koulutuksen mahdollisimman lähellä asiakasyrityksen todellista työtä, arkipäiväisiä tehtäviä. Kokeile osallistua myös etänä.

Suosittuja aiheita: Office-työkaluohjelmistot, Office 365, Teams, OneDrive for Business, SharePoint-käyttäjäkoulutus ja yrityksen tietoturva.

Pääkouluttajana Microsoft Sertified Trainer Milla Järvi

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista, sertifikaatteina mm. Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) ja Microsoft Certified Professional (MCP).

Aiemmin Milla on toiminut Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävistä. Hän on kouluttanut esim. Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmiä, Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps – sovelluksia.

Kysy lisää koulutuksista!