Valvomme jatkuvasti, että työasemien ja palvelimien tietoturva on ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä huolehdimme, että käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla. Suojaamme kaikki työasemat ja mobiililaitteet.

Tietoturvaohjelmistona käytämme kotimaisia F-Securen yrityskäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja, joiden lisenssit sisältyvät aina palvelumme hintaan. Ei tarvetta hankalille lisenssisopimuksille!

Lisenssit sisältyvät kaikkiin palvelupaketteihimme

Valvomme aina, että tietoturva on kunnossa laitteillasi
Vertaa palvelupaketteja

Tietoturva ja päivitykset palveluna

Valvomme ja varmistamme, että käytät aina turvallista laitetta. Intune Update Ring avulla työasemissa on aina oikea versio päivityspaketista. Asennamme ja päivitämme ohjelmistot automaattisesti tai voit asentaa ohjelmiston Intune yritysportaalista.

Pilvipalveluiden suojaaminen vaatii osaamista

Kun tieto on pilvessä, pelkän työaseman suojaaminen ei riitä. Turvaamme tietosi myös pilvessä hyödyntämällä mm. seuraavia pilven tietoturvaratkaisuja: Azure Information Protection, Office Message Encryption ja Nexetic Cloud Backup

F-Securen keskitetty hallinta tuo turvaa ja tehokkuutta

F-Secure Client Security on paljon enemmän kuin virustentorjunta – se sisältää uuden sukupolven suojauselementtejä, kuten käyttäytymisanalyysin ja ennakoivan suojauksen kaikkia uusimpia uhkia vastaan. Olemme F-Secure First Gold -kumppani.

Kysy lisää tietoturvasta