Pibond Oy

Pibond Oy kehittää ja valmistaa Suomessa polymeerimateriaaleja kansainväisen mikroelektoniikkateollisuuden tarpeisiin. Pibond Oy:n tuotekehitys perustuu suomalaiseen materiaaliteknologian huippuosaamiseen ja yhtiö valmistaa tuotteensa suomessa perustuen patentoituun materiaaliteknologiaan. Yhtiöllä on tuotteiden ja teknologian ympärillä yli 60 patenttia ja patenttihakemusta maailmanlaajuisesti. Yhtiön asiakkaina ovat kansainväliset elektroniikka-alan valmistajat.

Vetonaula Pibondin IT-osastona

Pibond hyödyntää Vetonaulan it-palvelusalkkua täysin, omaa it-henkilöstöä ei tarvita. Vetonaula toimii täysin kuin oma it-osasto toimisi, johdon kehitystuesta laitetoimituksiin ja työntekijöiden tukeen. ”Voimme luottaa täysin siihen että Vetonaula vastaa koko it:n toiminnasta. Sanon tämän 10 vuoden erittäin toimivan yhteistyön perusteella.” Hannu Hiillos, VP Finance, Pibond Oy

Toimiva ja helppokäyttöinen IT-ympäristö

Pibondin it-ympäristö on rakennettu priorisoiden varmatoimisuutta, tuotekehityksen ja valmistuksen vaatimukset täyttäen. Arkkitehtuuriltaan palvelurakenne on yksinkertainen, mihin aina myös pyritään, mutta tuotanto ja varsinkin puhdastilat edellyttävät hieman asiakaskohtaista soveltamista. Yhteistyö Pibondin väen kanssa on mutkatonta ja mukavaa, asioita mietitään yhdessä eikä eri puolilta pöytää. kertoo Pibondin nimetty tekninen vastuuhenkilö Vetonaulan Rami Mattsson.

Pibondilla käytössä olevat palvelut

Vetonaula tuottaa Pibondille palvelukokonaisuutta johon sisältyy helpdesk- ja tukipalvelut, keskitetty tietoturva, laitetoimitukset elinkaarihallinnalla ja laiterekisterillä, Microsoft Office 365 palvelu ja käyttäjähallinta, tiedostopalvelut Vetonaulan virtuaalipalvelimilla, verkon ja palomuurien ylläpito sekä nimetty it-manageri joka vastaa palvelun jatkuvasta toiminnasta ja kehityksestä.