yritykset siirtyvät omista it-järjestelmistä it-kulutukseen

Asiakkaamme kokoinen ja näköinen IT-ulkoistus

Laajimmassa paketissamme hyödynnät yrityskohtaisesti valitut pilvipalvelut, kotimaisen konesalin edut sekä asiakaskohtaiset toimitusprosessit. Palvelu saatavilla modernilla IT as a Service -mallilla, kiinteään kuukausihintaan. Toimimme kuin oma IT-osastosi! Saatavilla myös All Cloud -ratkaisuna sekä Azure-palvelimilla.

Puhutaanko IT:stä?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit aina soittaa yhteen numeroon

Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Tukitiimissä sinua palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Lue lisää..

Palvelusovellus ja verkkokauppa

Ei sähläystä laitetilauksissa – hallinnoi tilauksia ja palvelupyyntöjä palvelusovelluksemme kautta. ”Yhden painalluksen tilaus” käynnistää valmiin palveluprosessin, jolloin tilaamme ja toimitamme laitteet, luomme käyttäjätunnukset pilvipalveluihin. Soveltuu hyvin mm. uuden työntekijän vakioitujen laitteiden tilaamiseen. Lue lisää..

Tietoturva

Turvaamme tietosi

Valvomme jatkuvasti, että työasemien ja palvelimien tietoturva on ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä huolehdimme, että käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla. Suojaamme kaikki työasemat ja mobiililaitteet. Lue lisää..

Tehoa työhön parhailla pilvipalveluilla

Autamme löytämään yrityksesi digipolun ja hyödyntämään pilvipalveluja helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Koostamme valituista palveluista yritykselle tuottavan ja käyttäjäystävällisen digitaalisen työkalupakin. Voit kirjautua kaikkiin pilvipalveluihin samoilla tunnuksilla! Lue lisää..

IT-tuki tulee luoksesi nopeasti

Ongelmia koneen tai yhteyksien kanssa? Lähituki auttaa asiakkaan tiloissa kaikissa IT-asioissa. Onsite, eli lähituki on edelleen tärkeä osa kokonaisuutta. Ymmärrämme, että aikaa ei ole hukattavaksi ja asia on bisneskriittinen. Lupaamme, että palvelu on aina käytössäsi. Lue lisää..

Toimimme kuin oma IT-osastosi

Nimetty IT-manageri varmistaa että asiakkaan käytössä on oikeanlainen palvelukokonaisuus ja valvoo sen toimintaa.
IT:n toimivuus ja budjetti vahvistetaan säännöllisesti palveluun sisältyvissä kehitystapaamisissa, jolloin päivitämme myös yhdessä asiakkaan kanssa kehityssuunnitelman. Lue lisää..

Toimivat laitteet takaavat työn sujuvuuden

Hallinnoimme laitteiden koko elinkaaren asennuksesta ympäristöystävälliseen kierrätykseen. Tarjoamme aina parhaan hinnan sekä tarvittaessa myös laitteiden rahoituksen. Elinkaaren hallinta tapahtuu palveluportaalissamme, josta löydät laiterekisterin, laitteiden kuntotiedon sekä tietoturvatilanteen. Lue lisää..

Paikanpäällä tehtävä laitehuolto takaa työn jatkuvuuden

Parhaatkin laitteistot saattavat joskus hajota. Tällöin on tärkeää, että laite huolletaan nopeasti asiakkaan omalla toimistolla. Tarvittaessa tarjoamme varalaitteen huollon ajaksi tai vaihtolaitteen hajonneen tilalle. Lue lisää..

Puhepalveluiden ja IT:n saumaton toimivuus

Puhepalveluiden ja IT:n saumaton toimivuus mahdollistaa kokonaan uusia tapoja palvella asiakkaita. ICT-ratkaisuillamme yhdistät esimerkiksi puhelinvaihteen CRM-palveluun tai kannettavan tietokoneen yritysverkkoon 4G-yhteyden kautta ilman hankalia VPN-yhteyksiä. Lue lisää..

Paraskaan pilvipalvelu ei toimi ilman internetyhteyttä

Rakennamme yritysverkon ja valvomme sen toimintaa. IT-manageri suosittelee jokaiseen toimistoon parhaiten sopivan tietoliikenne ratkaisun kuidusta langattomaan tekniikkaan. Takaamme, että lähiverkko ja internetyhteys on kunnossa! Lue lisää..

Palvelin omiin tiloihin tai pilveen

Monesti asiakaskohtaiset palvelimet ovat tarpeen esimerkiksi tuotannonohjausjärjestelmien käyttöön. Palvelin voidaan sijoittaa asiakkaan tiloihin, konesaliimme Espooseen tai pilveen. Suosittelemme aina asiakkaalle parhaan ratkaisun. Valvomme, ylläpidämme ja raportoimme palvelimien toiminnan. Lue lisää..

Globaalit konesalit

Palvelintehoa ja tilaa aina oikea määrä

Suunnittelemme, käyttöönotamme ja valvomme palveluratkaisuja hyödyntäen Microsoft Azure pilveä. Lue lisää..

Pyydä tarjous palvelusta Vetonaula Outsource

Tule asiakkaaksi - näin se tehdään