Asiakkaanamme kaikki toimii

Saatte käyttöönne sitoutuneen ja ammattitaitoisen IT-osaston. Lupaamme, että tarjoamme teille vain parasta palvelua ja juuri teille sopivia ratkaisuita.

Vastaamme siitä, että kaikki on aina kunnossa. Toimintamme on rehellistä, avointa ja läpinäkyvää. Tavoitteenamme on olla yrityksenne paras kumppanuus.

Alla on kuvattuna tie kumppanuuteen sekä asiakkaidemme saamia hyötyjä.

Soita tai käytä digitaalisia kanavia – odotamme yhteydenottoasi!

097 288 585
Arkisin klo 8:30-16:30

Tilaa materiaaliaNäin se tehdään

1. Yhteistyö alkaa

Ota yhteyttä ja tapaa tuleva IT-managerisi virtuaalisesti tai paikan päällä. Teemme ratkaisuehdotuksen, joka on teille paras niin sisältönsä kuin kustannuksen osalta. Sopimuksen teon tuskaa ei modernissa IT-palvelussa ole, sillä digitaalisesti allekirjoitettava palvelusopimus on selkeä ja sovittu hinta pitää aina. Tilausmallinen palvelu on voimassa toistaiseksi, joten pitkiä sopimusaikoja ei vaadita.

2. Suunnittelu ja tiedotus

Käärimme hihat ja hoidamme kaikki käyttöönoton työt sovitussa aikataulussa. Projektipäällikkönä toimii IT-managerinne, joten heti alusta päästään rakentamaan toimivaa yhteistyötä. Teemme projektisuunnitelman, aikataulutamme tehtävät sekä tiedotamme henkilöstöänne muutoksista. Ympäristönne ja toimintatapanne tulevat IT-managerille tutuksi. Tästä on helppoa jatkaa erinomaisessa yhteistyössä eteenpäin.

3. Tositoimiin

Helppo ja nopea käyttöönotto ei katkaise työntekoanne. Asennamme etäyhteydellä työasemille tietoturva- ja hallintaohjelmistot, joiden avulla IT:nne on hallinnassamme ja laitteiden tila seurattavissa palveluportaalissamme. Asiantuntijamme kartoittavat ja dokumentoivat verkkolaitteet, tulostimet ja yhteydet. IT-Manageri valmistelee tietoturvaohjeistuksen sekä kehityssuunnitelman.

4. Kaikki on valmista

Kaikki on valmista parissa viikossa. Henkilöstönne saa tervetuloviestin, jossa esittäydymme ja kerromme perusasiat yhteydenpidosta. Käyttöönottokoulutuksessa kerromme palvelumme toiminnasta, muistutamme ajankohtaisista tietoturva-asioista sekä valituista uusista työkaluista ja parhaista käyttötavoista.

Joko aloitetaan?

 

Kaikki on valmiina! Sovi aloituspalaveri, jonka jälkeen tiedät mitä IT maksaa jatkossa ja mitä kaikkea saat tehtyä tehokkaammin ja miellyttävämmin.


Asiakkaa­namme

Kaikki toimii aina

Vastaamme siitä, että kaikki on aina kunnossa ja mahdolliset vikatilanteet korjataan aina ilman erillisiä kustannuksia. Toimintamme on rehellistä, avointa ja läpinäkyvää. Kumppanuuden aikana valvomme, että palvelu toteutuu sovitusti, raportoimme palvelusta ja kehitämme sitä jatkuvasti tarpeidenne mukaan ja teknisen kehityksen tuomin uusin työkaluin. Tavoitteenamme on olla yrityksenne paras kumppanuus.

Voit aina soittaa samaan numeroon

Hoidat kaikki IT-asiat saman numeron kautta. Lupaamme avun nopeasti ja helposti – puheluihin vastataan keskimäärin alle 15 sekunnissa. Kokeneet asiantuntijamme pyrkivät ratkaisemaan ongelman aina ensiyhteydenotolla apunaan tehokas etäyhteysohjelmisto. 95% tukipyynnöistä saadaan ratkaistua ensimmäisellä etäyhteydellä.

Säästät aikaa ja rahaa laitehankinnoissa

Verkkokauppamme esivalitut yritystuotteet vapauttavat aikaa tuotteiden valinnasta ja tilaus onnistuu yhdellä painalluksella. Uudet laitteet toimitetaan päivässä valmiiksi asennettuina käyttöön. Vikatilanteissa onsite-huolto tulee paikan päälle ja korjaa vian. Käyttäjän vaihtuessa asennamme koneen uudelleen yhdessä tunnissa. Elinkaarensa lopussa laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti.

Tietoturva

Tietosi on aina turvattuna

Valvomme jatkuvasti, että työasemien, mobiililaitteiden ja palvelimien tietoturva on ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä huolehdimme, että käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla. Turvaamme tietosi myös pilvessä hyödyntäen mm. kaksivaiheista kirjautumista ja ehdollista pääsynhallintaa.

Opit jatkuvasti uutta

Jatkuva oppiminen on olennainen osa modernia työntekoa ja haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus tuottavaan työskentelyyn hyödyntäen uusinta teknologiaa. Innostavien ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään.

IT-tuki tulee luoksesi nopeasti

Ymmärrämme, että aikaa ei ole hukattavaksi ja asia on kriittinen. Palveluumme sisältyy kaikki vikatilanteen ratkaisuun tarvittava asiantuntijatyö ja tarvittaessa asiantuntijamme tulee paikan päälle toimistollenne. Tukitiimissä sinua palvelevat IT-ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista. Aikaa ja hermoja säästyy, kun paikalle saapuu kokenut konkari.

Saat oman IT-managerin auttamaan arjessa

Oma IT-manageri varmistaa, että palvelukokonaisuus vastaa jatkuvasti asiakkaan tarpeeseen ja toimii tulkkina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ja tekniikan välillä. Uudet IT-tarpeet saadaan tuotantoon nopeasti. IT-manageri valmistelee kehityssuunnitelmat, tietoturvaohjeistukset, hallinnoi laiterekisteriä ja sparraa kehittämään IT:tä ja on tarvittaessa mukana kaikissa yrityksesi IT-hankkeissa.

Tieto on aina saatavillasi

Saatte käyttöönne Vetonaula Live IT:n hallintaohjelmiston, jonka avulla teet tilaukset, muutospyynnöt, hallinnoit palveluita, seuraat tikettien etenemistä, tutustut raportteihin tai seuraat laitteiden toimintaa ja tietoturvan tilaa. Älykäs käyttöomaisuuden hallinta ilmoittaa mm. tarpeesta uusia laitteita tai vanhenevista ohjelmistoversioista.

Let’s go! Soita meille 097 288 585

Liity sähköposti­listallemme tästä

Saat hyödyllisiä IT-vinkkejä ja tuoreimpia uutisia sähköpostiisi