Yhdessä onnistuen

Tarjoamme teille omistautuneen ja ammattitaitoisen IT-osaston, jonka tavoitteena on ylittää odotuksenne joka päivä. Meille on tärkeää tarjota teille räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne.

Toimintamme perustuu rehellisyyteen, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen ja olemme sitoutuneet pitämään kaiken aina kunnossa. Pyrimme olemaan enemmän kuin palveluntarjoaja – haluamme olla yrityksenne arvokkain kumppani.

Olemme alle kuvanneet, miten kumppanuutemme voi hyödyntää teitä.

Olemme vain puhelinsoiton tai digitaalisen viestin päässä, joten olettehan yhteydessä!

097 288 585
Arkisin klo 8:30-16:30

Aina toimivaa palvelua

Me huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti ja mahdolliset vikatilanteet ratkaistaan nopeasti ilman lisäkustannuksia. Toimintamme perustuu rehellisyyteen, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Kumppanuutenne aikana pidämme silmällä palvelunne sujuvuutta, raportoimme säännöllisesti ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan tarpeitanne sekä hyödyntämään teknologian uusimpia innovaatioita. Pyrimme olemaan enemmän kuin pelkkä palveluntarjoaja – tavoitteenamme on olla yrityksenne arvokkain ja luotettavin kumppani.

Voit aina soittaa samaan numeroon - nopea apu kaikissa IT-asioissa

Kaikki IT-asianne hoituvat yhden puhelinnumeron kautta. Lupamme nopeaa ja vaivatonta apua. Kokeneet asiantuntijamme pyrkivät aina ratkaisemaan ongelmanne ensimmäisellä yhteydenotolla, käyttäen apunaan tehokasta etäyhteysohjelmistoa. Suurin osa tukipyynnöistä saadaan ratkaisua jo ensimmäisen etäyhteyden aikana, mikä takaa, että voitte työtänne mahdollisimman pian ilman pitkiä keskeytyksiä.

Säästät aikaa ja rahaa laitehankinnoissa

Verkkokauppamme esivalitut yritystuotteet vapauttavat aikaa tuotteiden valinnasta ja tilaus onnistuu yhdellä painalluksella. Uudet laitteet toimitetaan päivässä valmiiksi asennettuina käyttöön. Vikatilanteissa onsite-huolto tulee paikan päälle ja korjaa vian. Käyttäjän vaihtuessa asennamme koneen uudelleen yhdessä tunnissa. Elinkaarensa lopussa laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti.

Tietoturva

Tietosi on aina turvattuna

Valvomme jatkuvasti, että työasemien, mobiililaitteiden ja palvelimien tietoturva on ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä huolehdimme, että käyttöjärjestelmän päivitykset ovat aina ajan tasalla. Turvaamme tietosi myös pilvessä hyödyntäen mm. kaksivaiheista kirjautumista ja ehdollista pääsynhallintaa.

Opit jatkuvasti uutta

Jatkuva oppiminen on olennainen osa modernia työntekoa ja haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus tuottavaan työskentelyyn hyödyntäen uusinta teknologiaa. Innostavien ja ihmisläheisten koulutustemme tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT:n käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään.

IT-tuki tulee luoksesi nopeasti

Ymmärrämme, että aikaa ei ole hukattavaksi ja asia on kriittinen. Palveluumme sisältyy kaikki vikatilanteen ratkaisuun tarvittava asiantuntijatyö ja tarvittaessa asiantuntijamme tulee paikan päälle toimistollenne. Tukitiimissä sinua palvelevat IT-ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista. Aikaa ja hermoja säästyy, kun paikalle saapuu kokenut konkari.

Saat oman IT-managerin auttamaan arjessa

Oma IT-manageri varmistaa, että palvelukokonaisuus vastaa jatkuvasti asiakkaan tarpeeseen ja toimii tulkkina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ja tekniikan välillä. Uudet IT-tarpeet saadaan tuotantoon nopeasti. IT-manageri valmistelee kehityssuunnitelmat, tietoturvaohjeistukset, hallinnoi laiterekisteriä ja sparraa kehittämään IT:tä ja on tarvittaessa mukana kaikissa yrityksesi IT-hankkeissa.

Tieto on aina saatavillasi

Saatte käyttöönne Vetonaula Live IT:n hallintaohjelmiston, jonka avulla teet tilaukset, muutospyynnöt, hallinnoit palveluita, seuraat tikettien etenemistä, tutustut raportteihin tai seuraat laitteiden toimintaa ja tietoturvan tilaa. Älykäs käyttöomaisuuden hallinta ilmoittaa mm. tarpeesta uusia laitteita tai vanhenevista ohjelmistoversioista.

Joko aloitetaan?

 

Kaikki on valmiina! Sovi aloituspalaveri, jonka jälkeen tiedät mitä IT maksaa jatkossa ja mitä kaikkea saat tehtyä tehokkaammin ja miellyttävämmin.

1. Yhteistyö alkaa

Kutsumme teidät tutustumaan tulevaan IT-manageriinne, joko etäyhteydellä tai henkilökohtaisesti paikan päällä. Räätälöimme teille ratkaisuehdotuksen, joka vastaa tarpeitanne – sekä laadultaan että kustannuksiltaan. Modernissa IT-palvelussamme sopimuksen tekeminen on vaivatonta: selkeä, digitaalisesti allekirjoitettava palvelusopimus pitää sisällään kaiken sovitun, jossa sovittu hinta pysyy muuttumattomana. Joustavuus on meille tärkeää, jonka vuoksi tarjoamme tilausmallisen palvelun, joka on voimassa toistaiseksi ilman pitkiä sitoutumisaikoja.

2. Suunnittelu ja tiedotus

Ryhdymme toimeen ja varmistamme, että kaikki käyttöönottoon liittyvät työt valmistuvat sovitussa aikataulussa.
Projektipäällikkönä toimii IT-managerinne, mikä takaa sujuvan aloituksen ja vahvistaa yhteistyötämme heti alusta lähtien. Hän pääsee näin myös perehtymään perusteellisesti IT-ympäristöönne ja toimintatapoihinne. Laadimme yhdessä projektisuunnitelman, aikataulutamme tehtävät ja pidämme henkilöstönne ajan tasalla kaikista muutoksista.

Tästä on helppo jatkaa erinomaisessa yhteistyössä eteenpäin.

3. IT:n käyttöönotto tehokkaasti ja vaivattomasti

Käyttöönottonne sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ilman että työnne keskeytyy. Asennamme työasemillenne tietoturva- ja hallintaohjelmistot etäyhteyden avulla, mikä mahdollistaa IT-järjestelmienne tehokkaan hallinnan sekä laitteiden tilan seuraamisen palveluportaalissamme (Vetonaula Live). Asiantuntijamme tekevät perusteellisen kartoituksen verkkolaitteistanne, tulostimistanne sekä yhteyksistänne, ja dokumentoivat ne huolellisesti. IT-managerinne laatii tietoturvaohjeistuksen ja kehityssuunnitelman, varmista, että IT-infrastruktuurinne on turvallinen ja ajan tasalla.

4. Kaikki on valmista

Koko prosessi on valmis vain muutamassa viikossa. Henkilöstönne vastaanottaa tervetuloviestin, jossa esittelemme itsemme ja annamme ohjeet sujuvaan yhteydenpitoon. Käyttöönottokoulutuksessamme kerromme palvelumme toiminnasta, muistutamme ajankohtaisista tietoturva-asioista, esittelemme uudet valitut työkalut ja jaamme parhaat käytännöt niiden hyödyntämisestä. Tämä varmistaa, että kaikki ovat valmiita hyödyntämään uusia resursseja tehokkaasti ja turvallisesti.

Let’s go! Soita meille 097 288 585

Liity sähköposti­listallemme tästä

Saat hyödyllisiä IT-vinkkejä ja tuoreimpia uutisia sähköpostiisi
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.