Ole varma, että kaikki on kunnossa

Yleisnäkymän liikennevaloista näet tärkeimmät huomiot yhdellä silmäyksellä. Kaikki kunnossa – huomioitavaa – varoitukset! Näin varmistat, että tietoturva on kunnossa kaikissa laitteissa ja uusimmat päivitykset ajettuna. Saat huomautuksen myös esimerkiksi päättyvistä takuista tai vuokrasopimuksista.

Visualisoitu tieto helpottaa päätöksentekoa

Laajat visuaaliset raportit auttavat laitteiden elinkaaren hallinnassa sekä tietoturvan todentamisessa. Raporttien avulla tiedät laitteistokustannukset tarkasti ja pystyt budjetoimaan tulevat hankinnat. Laitteen takuun päättyminen ei enää koskaan tule yllätyksenä!

Hyödyllinen tieto käytössäsi

Inventoimme kaikki, myös vanhat, yrityksen työasemat palveluun. Laajojen teknisten tietojen lisäksi löydät tiedot takuu- ja huoltosopimuksista, vuokra-ajan päättymisestä, laiteen sijainnista sekä laitteelle kirjautuneet käyttäjät. Ja kuvat helpottavat tunnistamaan oikean laitteen.

Seuraa ja tee palvelupyyntöjä

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat IT-palvelutuotannon avaintekijöitä. Näet kaikkien palvelupyyntöjen tilan reaaliajassa ja varmistat, että vikatilanteet ovat hoidettu sovitussa aikataulussa. Palvelun kautta seuraat esimerkiksi ratkaisuaikoja ja -tapoja sekä tapausten kategorioita ja luokituksia. Voit toki myös kommentoida tai jättää palvelupyyntöjä.

"One-Click" tilaa esivalituista tuotteista

Verkkokauppamme etusivulta löydät suosittelemamme ja yhdessä IT-tiiminne kanssa valitut koneet. Tilaus tapahtuu yhdellä painalluksella ja tilaus käynnistää automaattisen toimituksen ja ennalta määritellyt hyväksymiskäytännöt. Tilattujen tuotteiden tiedot tallennetaan automaattisesti suoraan laiterekisteriin.

Käytettävissä myös mobiilissa

Tee tilauksia, paikanna laitteita tai avaa palvelupyyntöjä myös mobiililla. IT:n hallinta ei koskaan ole ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Älykästä digitalisointia

Vetonaula Live on ilmainen pilvipalveluna toteutettu IT:n hallintatyökalu, joka on kehitetty kymmenien vuosien kokemuksella IT:n hallinnasta. Työkalun tehtävänä on helpottaa pääkäyttäjien, ylläpitäjien ja päättäjien arkea.

Kokemuksesta tiedämme, että tiedon kerääminen ei voi perustua käsin tehtävään työhön. Keräämme datan automaattisesti useista kymmenistä eri lähteistä ja tuomme valmiiksi analysoidun tiedon helposti käyttöösi yhteen näkymään.

Automatisointi poistaa virheet ja tekee IT-palveluiden tuottamisesta edullista, tehokasta ja nopeaa. Esimerkiksi tietokoneet ja mobiililaitteet toimitetaan käyttövalmiina yhdessä arkipäivässä ja uuden salasanan uusiminen onnistuu automaattisesti kaikkina kellonaikoina.

Luo tunnukset palveluun

hbspt.forms.create({
portalId: ”5730635”,
formId: ”fd4a81e1-b744-48b5-9959-dd8fbdc09731”
});

Kaikki on valmiina, sovi ajankohta demolle

<!–

Kaikki on valmiina, sovi ajankohta demolle.

–>

Kaveriksi uusi laitepalvelu

Uusi laite asennetaan käyttöösi "Zero-touch"

Uusi laite toimitetaan päivässä. Virran kytkennän jälkeen asennamme koneen automaattisesti, apunamme Microsoft Intune ja Windows Autopilot. Kone on täysin valmis käyttöön sisältäen kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset, kuten SharePoint-kirjastot, verkkolevyt ja tulostimet.

Moderni laitehallinta ja työpiste

Moderni tapa hallita IT:tä antaa käyttäjälle vapauden valita, on yksinkertainen, turvallisempi sekä edullisempi. Tarjoamme kaiken käyttöösi valmiina palveluna ja saatte parhaan käyttökokemuksen, me hoidamme tekniikan: Autopilot, Intune, Azure AD, Azure Information Protection, Office Message Encryption, Office Security

Liity sähköpostilistallemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.