Yksinkertaisempi. Turvallisempi. Edullisempi. Parempi käyttökokemus.

Vetonaula All Cloud ja Microsoft 365 Business mahdollistavat tehokkaamman ja mielekkäämmän työskentelyn hyödyntäen uusinta teknologiaa ja automatisointia. Tavoitteena paras mahdollinen käyttökokemus ja tuottavin työntekijä.

Puhutaanko IT:stä?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uusi tehokas tapa hallita

Vetonaulan palveluportaali ja Microsoft Intune mahdollistavat ainutlaatuisen reaaliaikaisen näkymän IT:n tilaan. Tee tilauksia, jätä tai katso palvelupyyntöjä tai tarkastele raportteja varmistaaksesi palvelutason toteutumisen. Kaikki keskitetysti yhdessä paikassa.

”Yhden painalluksen tilaus” ja nopea toimitus

Tilaa portaalistamme vakioidusta valikoimasta uusi tietokone. Toimitamme koneen yhdessä arkipäivässä ja asiantuntijoidemme määrittelyjen avulla Windows Autopilot asentaa laitteen täysin valmiiksi käyttöön.

Voit aina soittaa yhteen numeroon

Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Tukitiimissä sinua palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta.

Laite aina käytössäsi

Vastaamme siitä, että laitteesi ovat aina käyttökunnossa ja toiminnassa. Huollamme laitteet tai toimitamme uuden hajonneen tilalle. Microsoft Intune ja Windows Autopilot mahdollistavat laitteiden uudelleenasennuksen 10 minuutissa.

yritykset siirtyvät omista it-järjestelmistä it-kulutukseen

Tietoturva ja ohjelmistot aina päivitettyinä

Valvomme ja varmistamme, että käytät aina turvallista laitetta. Intune Update Ring avulla työasemissa on aina oikea versio päivityspaketista. Asennamme ja päivitämme ohjelmistot automaattisesti tai voit asentaa ohjelmiston Intune yritysportaalista.

Tilaa Vetonaula All Cloud

Tule asiakkaaksi