Yksinkertaisempi. Turvallisempi. Edullisempi. Parempi käyttökokemus.

Vetonaula All Cloud ja Microsoft 365 Business mahdollistavat tehokkaamman ja mielekkäämmän työskentelyn hyödyntäen uusinta teknologiaa ja automatisointia. Tavoitteena paras mahdollinen käyttökokemus ja tuottavin työntekijä.

Puhutaanko IT:stä?

Voit aina soittaa yhteen numeroon

Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Tukitiimissä sinua palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Lue lisää..

Uusi tehokas tapa hallita

Vetonaulan palveluportaali ja Microsoft Intune mahdollistavat ainutlaatuisen reaaliaikaisen näkymän IT:n tilaan. Tee tilauksia, jätä tai katso palvelupyyntöjä tai tarkastele raportteja varmistaaksesi palvelutason toteutumisen. Kaikki keskitetysti yhdessä paikassa.

Tietoturva

”Yhden painalluksen tilaus” ja nopea toimitus

Tilaa portaalistamme vakioidusta valikoimasta uusi tietokone. Toimitamme koneen yhdessä arkipäivässä ja asiantuntijoidemme määrittelyjen avulla Windows Autopilot asentaa laitteen täysin valmiiksi käyttöön.

Laite aina käytössäsi

Vastaamme siitä, että laitteesi ovat aina käyttökunnossa ja toiminnassa. Huollamme laitteet tai toimitamme uuden hajonneen tilalle. Microsoft Intune ja Windows Autopilot mahdollistavat laitteiden uudelleenasennuksen 10 minuutissa.

Tilaa Vetonaula All Cloud - 20€ / kk / käyttäjä

Uutisia aiheesta teknologiat ja palvelut