IT- palvelu yritykselle

Tervetuloa Vetonaulaan, ulkoistetulle IT-osastollesi. Meiltä saat tehokasta, joustavaa ja rehellistä IT-palvelua. Autamme sinua IT-kokonaisuuden suunnittelussa ja huolehdimme sen toiminnasta, tuesta sekä jatkuvasta kehittämisestä.

 

IT-palvelu räätälöidään aina tarpeidenne mukaan

Meiltä saat kaikki IT:n toimintaa tehostavat ohjelmistot ja laitteet. Tunnemme uusimmat pilvipalvelut, mobiili- ja konesaliratkaisut  ja osaamme paketoida nämä teille toimiviksi kokonaisuuksiksi. IT Palvelu on suunniteltu 10-500 työaseman ympäristöihin ja hinnoitellaan käyttäjäkohtaisesti. Kustannukset on helppo budjetoida ja yllättäviä kuluja ei tule.


Oma yhteyshenkilö ja IT as a Service

Vetonaulan toimintamalli on  ”IT as a Service”, ilman työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Kaikki palvelumme ja tuen laajuus on aina räätälöitävissä. Palvelumallimme sisältää mm. helpdeskin ja etätukipalvelun, josta saat aina pikaista apua samasta numerosta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Meiltä saat myös laitepalvelun, josta voit tilata yritykselle läppärit, pöytäkoneet ja puhelimet helposti yhdellä hiiren napautuksella. Tarjoamme myös Vetonaula live-palvelun, josta pääset hallitsemaan kaikkia IT-ratkaisuja yhdestä näkymästä.

Oma IT-manageri auttaa ja on aina tavoitettavissa ja toimii tulkkina liiketoimintasi tarpeiden ja tekniikan välillä.

Kun digitaalisaation haasteet on muutettava mahdollisuuksiksi on Vetonaulan IT-manageri apuna. Hän on myös se, joka osaa tuoda tiedot yritykseesi uusimmista teknologioista ja kiinnostavimmista tapahtumista IT:n saralta maailmalta. Lisäksi IT-manageri varmistaa, että käytössäsi on aina juuri oikeat ja tarpeelliset työkalut.

IT-manageri toimii konsulttina ja apuna arjen käytännön ongelmissa, tehden yhteydenpidosta helppoa ja luotettavaa. Hän muuntaa teidän tarpeenne ja ideanne käytännöllisiksi toteutuksiksi, jotka hyödyttävät teitä arjessa. Saatte aina ajantasaista tietoa dokumentaation muodossa, alkaen laitteistoluettelosta kehityssuunnitelmaan ja IT-budjettiin.

 

Tietoturva yritykselle.

Juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt tietoturvapalvelumme varmistavat, että yrityksesi tietoja suojataan tehokkaasti ja kaikki käytössä olevat laitteet ovat aina turvallisia.

Käytämme Intune Update Ring -työkalua, joka varmistaa automaattisesti, että kaikki työasemat saavat tarvittavat päivitykset suojatakseen ne uusilta haavoittuvuuksilta. Asiakkaillemme tarjoamme myös mahdollisuuden hallita ja valvoa laitteiden ohjelmistoja yritysportaalimme kautta.

IT-manageri, on erittäin tärkeä osa tätä palvelukokonaisuutta. Hän tarjoaa yrityksellenne tietoturvapolitiikan ja -ohjeistuksen, seuraa tietoturvauutisointia ja kehittää ja valvoo tietoturvaa. Hän antaa myös ehdotuksia tietoturva-alalla tunnettujen viitekehysten, kuten ISO, Katakri tai NIST, käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä tietoturvan johtamisjärjestelmien kehittämis

 

IT-koulutusta henkilöstölle

Haluatko varmistaa, että henkilöstösi on ajan tasalla ja pystyy hyödyntämään uusinta teknologiaa saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen? Meillä on ratkaisu! Oppiminen ei lopu koskaan ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa.

Tarjoamme inspiroivia ja ihmisläheisiä koulutuksia, joiden tavoitteena on aina tuottavampi ja tyytyväisempi IT-käyttäjä, joka osaa hyödyntää uusinta teknologiaa juuri omissa työtehtävissään. Erityisesti Microsoft 365-palvelut kehittyvät jatkuvasti ja meidän koulutuksissamme saat aina uusimman tiedon niiden toiminnoista.

Suunnittelemme yhdessä teidän kanssanne juuri teille sopivan koulutuspaketin ilmaisessa konsultaatiossa. Näin varmistatte, että saatte parhaimman hyödyn koulutuksesta, jossa käsitellään juuri teidän tarpeitanne vastaavia aiheita.

 

Pilvipalvelujen hallintaa ja onsite apua.

Autamme yritystäsi hallitsemaan pilvipalveluita, jotta voit hyödyntää parhaiten tarpeidesi mukaisia ratkaisuja. Tarjoamme sekä Microsoft Azure pilvipalveluita että muita palvelinratkaisuja yrityksellesi. Meillä on kokemusta niin All Cloud -pilvipalvelumallista kuin konesalipalveluista.

IT-managerisi toimii kosketuspisteenä ja auttaa suunnittelemaan yrityksellesi sopivia ratkaisuja. Myös verkkoratkaisut ja lähiverkon ja internetyhteyksien rakentaminen kuuluvat palveluihimme.

Lähitukemme tarjoaa asiakkaan tiloissa tapahtuvaa IT-tukea kaikissa tarpeissa. Paikalle saapuu kokenut ja ammattitaitoinen asiantuntijamme, jolla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista.

Onsite-työt sisältyvät palvelupaketteihimme ilman lisähintaa, jolloin asiantuntijamme saapuu tarvittaessa paikalle. Ei tarvitse huolehtia töiden hyväksymisestä tai tuntilaskujen käsittelystä, sillä saat kaikkialla toimivan IT:n ja säästät aikaa ja rahaa.

Lähituki on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Rovaniemellä, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Pohjoismaihin ja Baltiaan tarjoamme kiinteähintaisia lähitukikäyntejä ja tietokoneiden asennuksia. Lisäksi saat lähitukea myös muihin Euroopan maihin tarvittaessa ja tarjoamme myös ympärivuorokautisen päivystysmahdollisuuden, jotta voit olla varma, että saat apua tarvittaessa.

Tilaa IT-palvelu Vetonaulalta ja hyödynnä täysi potentiaali teknologiasta yrityksesi kasvulle. Meidän asiantunteva IT-osastomme on aina valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Tervetuloa asiakkaaksi! 

Yhteystiedot