IT-tuki yritykselle

Tervetuloa Vetonaulaan, ulkoistetulle IT-osastollesi. Tietotekniikka on tärkeä osa yrityksen toimintaa, ja sen toimivuudesta riippuu yrityksesi suorituskyky ja tuloksellisuus. Me ymmärrämme tämän ja tarjoamme laajan valikoiman IT-tuen palveluita, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja luotettavasti.

 

IT-tuki ja helpdesk toimivat nopeasti etänä

Haluatko varmistaa, että yrityksesi IT-tuen tarpeet hoidetaan nopeasti ja ammattitaitoisesti? Meillä on ratkaisu! Vetonaulan kautta saat kaiken tarvitsemasi avun samasta numerosta. Lupaamme, että puheluihin vastataan keskimäärin alle 15 sekunnissa ja suurin osa tukipyynnöistä saadaan ratkaistua ensimmäisellä yhteydenotolla.

Käytössäsi on kokenut asiantuntijatiimi, joka palvelee suomeksi ja englanniksi kellon ympäri. Etäyhteyttä hyödyntäen 95% palvelupyynnöistä ratkeaa nopeasti. Ja parhaat uutiset ovat vielä edessäpäin: Helpdeskin rajoittamaton käyttö koko henkilöstölle sisältyy aina palveluumme!

Jätä palvelupyyntösi puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestinä tai Live-palvelumme kautta. Kirjaamme sen aina helpdesk-järjestelmäämme, jonka raportit ovat käytettävissänne. Reaaliaikainen laite-, palvelu-, ja ohjelmistorekisteri auttaa vian selvityksessä, laajuuden määrityksessä ja nopeassa ratkaisussa.

Hyödynnämme ITIL-prosessikehystä ja palvelu on toteutettu yhden yhteyspisteen mallilla (Single Point of Contact, SPOC), eli voit olla yhteydessä kaikissa IT-asioissa – me etsimme avun oikeasta paikasta. Palveluun voidaan liittää myös omien sovelluksienne pääkäyttö töitä tai ylläpitoa.

 

IT-tuki paikanpäällä

Onko sinulla koneen tai yhteyksien kanssa ongelmia joka ei etänä ratkea? Älä huoli, meillä on ratkaisu!

Tarjoamme luotettavaa lähitukea, joka tulee luoksesi nopeasti ja auttaa sinua kaikissa IT-asioissa. Meidän ammattitaitoinen tukitiimimme koostuu IT-ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus yritysten tietotekniikasta ja käyttäjien tarpeista. He ovat valmiita auttamaan sinua paikan päällä ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Lähituki, tai niin kutsutut ”onsite-työt”, sisältyvät palvelupaketteihimme ilman lisähintaa. Tämä takaa, että saat kaikkialla toimivan IT:n ja säästät aikaa ja rahaa välttämällä töiden hyväksymisiltä ja tuntilaskujen käsittelyltä.

Me tarjoamme lähitukea Suomeen ja maailmalle. Lähin lähitukesi löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta, Rovaniemeltä, Oulusta, Vaasasta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Lahdesta tai Lappeenrannasta. Pohjoismaihin ja Baltiaan tarjoamme kiinteähintaiset lähitukikäynnit ja tietokoneiden asennukset. Tarvittaessa myös 24/7 päivystyksellä.

Älä jätä ongelmia ratkaisematta, ota yhteyttä meihin ja saat nopeaa ja ammattitaitoista apua lähelläsi!

Tilaa IT-tuki Vetonaulalta ja hyödynnä täysi potentiaali teknologiasta yrityksesi kasvulle. Meidän asiantunteva IT-osastomme on aina valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Tervetuloa asiakkaaksi! 

Yhteystiedot