Tervetuloa taloon Alex!

Huhtikuussa toimistomme ovet avautuivat jälleen uudelle vahvistukselle, kun IT-managerien tiimissä aloitti Alex Kasiotis. Tervetuloa mukaan porukkaan!

Miikan suosittelemana taloon tullut Alex hioi osaamistaan muun muassa Hoxhuntilla ja B2B Solutionissa ennen Vetonaulalle siirtymistään. Häneltä löytyy aiempaa kokemusta niin yrityksen sisäisen tietoturvan ja sen ympäristön hallinnoinnista aina useiden ulkoisten yritysasiakkaiden Azure AD- ja Microsoft 365 ympäristön hallinnointiin.
Myös työasemien sekä mobiililaitteiden hallinta ja asiakaspalvelu ovat kuulemma tuttua hommaa.

Alexin työpäivät koostuvat palvelukokonaisuuksien muodostamisesta asiakkaan tarpeiden mukaan sekä niiden toteutumisesta, valvomisesta ja kehittämisestä. Vetonaulalla IT-managerimme ovat asiakkaidemme luottohenkilöitä, jotka konsultoivat ja auttavat heitä arjessa. Junior IT-managerin roolissa kehitytään IT-manageriksi tehden samoja tehtäviä mutta aluksi kokeneemman managerin työparina.

”Työt ovat lähteet hyvin liikenteeseen! Osaavat kollegat ovat hyvin varmistaneet, että tarvittava tuki aloituksen sekä perehdytyksen suhteen on jatkuvasti saatavilla.”

Alexin vapaa-aika kuluu pitkälti musiikin, pelaamisen, leffojen/sarjojen ja kuntosalin parissa. Basson soittaminen on kuulunut hänen elämäänsä jo 14 vuoden ajan ja kuntosalilla Alexiin on mahdollista törmätä 5-6 kertana viikossa.
Hän on myös intohimoinen cosplayaaja, ja olemmekin päässeet ihailemaan ja kysymään miljoona kysymystä hänen todella mahtavista puvuistaan.
Jatkossa tiedämme kenen puoleen kääntyä, jos tarvitsemme apua upeiden cosplay-pukujen tekoon!

Alex on sujahtanut mukaan porukkaan loistavasti ja vielä kerran tervetuloa taloon!