5 syytä päivittää Microsoft Business Premiumiin

Kun yhä useammat yritykset siirtävät toimintaansa verkkoon, investointi toimiviin digitaalisiin työkaluihin ja palveluihin kasvaa. Oikein valitut ohjelmistot ja palvelut voivat parantaa työnkulkua, lisätä tehokkuutta ja tehostaa työntekijöiden välistä yhteistyötä.  

Business Premium tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja ja palveluita, jotka on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille. Käyttäjät löytävät Premiumista kaikki Standardin ominaisuudet, mutta Standardista poiketen, päivitetystä versiosta löytyy lisäominaisuuksina muun muassa edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, teknisten laitteiden hallinta mahdollisuus sekä muita työkaluja. Näiden lisäominaisuuksien myötä Microsoft Business Premiumiin siirtyminen on myös varsin kustannustehokasta. 

Olemme listanneet alle muutaman syyn, miksi yritysten tulisi harkita palvelupakettinsa päivittämistä Microsoft Business Premiumiin: 

 1. Kehittynyt tietoturvaominaisuus
  Business Premiumiin on rakennettu suoraan edistyneitä suojausominaisuuksia, kuten Azure Information Protection (AIP), Conditional Access ja Microsoft Intune Endpoint Management.
  • Azure Information Protection (AIP) on Microsoftin kehittämä tietoturvalisenssi, joka suojaa Office 365 -sovellukset ja tiedostot. AIP:n avulla on mahdollista määrittää, kenellä on oikeus päästä tiedostoihisi ja samalla myös todentaa, ketkä tietoja ovat käsitelleet. Käytännön esimerkkinä, AIP:n avulla on mahdollista lähettää myös salattuja sähköposteja.
  • Azure AD:n alla toimiva Conditional Access toimii yksinkertaisimmillaan if-then-lauseilla. Jos käyttäjä haluaa käyttää resurssia, tulee hänen suorittaa jokin toiminto. Esimerkiksi, jos talouspäällikkö haluaa käyttää palkanlaskusovellusta, on hänen käytettävä monivaiheista tunnistautumista, josta käytetään myös nimeä MFA, päästäkseen sovellukseen sisälle. Microsoft Authenticator on yksi vaihtoehto monivaiheiselle tunnistautumiselle.
  • Microsoft Intune Endpoint Management on puolestaan pilvipalvelu, joka on suunniteltu suojaamaan ja hallinnoimaan teknisiä laitteita, kuten puhelimia ja tietokoneita. Se tarjoaa kattavan määrän erilaisia ominaisuuksia, kuten Intune Autopilotin, jonka avulla Windows työasemien käyttöönotto sekä esiasennus voidaan automatisoida ja tehdä täysin etänä.
   Intunen avulla yritykset voivat myös kasvattaa tietoturvaa suojaamalla yritysdataa Windows tietokoneiden levynsalauksella (BitLocker). Tämä voidaan tarvittaessa vaatia jokaiselta koneelta, jolla käsitellään yritysdataa. Pilvipalvelun avulla yritykset voivat myös hallita sekä organisaation omistamia että henkilökohtaisia laitteita yhdessä konsolissa.
 1. Työpöytäversiot Microsoft Officen sovelluksista
  Työpöytäversiot sisältävät enemmän lisätoimintoja ja ominaisuuksia, joita ei ole verkko- ja mobiiliversioissa saatavilla.
 2. Yhden teratavun pilvitallennus
  Microsoft Business Premium tarjoaa lähes rajoittamattoman verkkotallennustilan. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat tallentaa ja jakaa niin monta tiedostoa kuin tarvitsee murehtimatta tallennustilan loppumisesta.
 3. Kustannustehokas ratkaisu
  All-in-one-ratkaisu, joka sisältää kaikki yrityksesi tarvitsemat työkalut sekä palvelut yhdessä paketissa. Tämä vähentää laitteisto- sekä ylläpitokustannuksia ja tarjoaa helposti ennakoitavan kuukausittaisen tilausmaksun.
 4. Sopii kaikille
  Kattava valikoima työkaluja sekä palveluita, jotka on suunniteltu auttamaan kaikenkokoisia yrityksiä

Microsoft Business Premium tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille kattavan paketin hyödyllisiä työkaluja ja palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan ja kehittämään yrityksen liiketoimintaa. Premiumiin päivittäminen voi lisätä tehokkuutta, parantaa yhteistyötä työntekijöiden välillä sekä vähentää kokonaiskustannuksia. Toisin sanoen, se on siis loistava vaihtoehto digitaalisen infrastruktuurin päivittämiseen.

Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelemme olemaan yhteydessä meidän IT-managereihin.
Vetonaulan IT-managerit ovat aina tavoitettavissa olevia luottopelaaja, jotka toimivat tulkkina liiketoimintanne tarpeiden ja tekniikan välillä. IT-managerimme muuttavat helposti digitalisaation haasteet mahdollisuuksiksi, tuomalla yritykseenne osaamisen uusimmista teknologioista ja kiinnostavimmista trendeistä.