Oman IT-managerin avulla saat enemmän hyötyä IT:stä

Miten IT-palvelu toteutuu asiakkaalle? Mitä hyötyä IT:stä on? Mitä palveluita yrityksen kannattaa valita käyttöönsä?

Vetonaulan organisaatiossa IT-managerin työtä on tehdä IT-palvelusta mahdollisimman hyödyllinen asiakkaalle ja pyörittää IT-arkea asiakkaan puolesta.
IT-managerin työ on osa IT-ulkoistuspalveluamme, eikä siitä veloiteta erikseen.

Perinteisistä työkuvauksista tätä tehtäväkenttää lähimpänä ovat IT-päällikkö ja laadunvalvonta. IT-managerimme toimivat myös rajapintana asiakkaan ja tekniikan välillä, välittäen asiakkaan tarpeita sekä toiveita ohjauksena tuotantoon. Myös tekniset ratkaisumahdollisuudet asiakkaiden tarpeisiin ovat manageriemme pöydällä.

IT-managerin arkea

IT-manageri pitää yhteyden auki asiakkaan IT-yhteyshenkilöön, järjestää seurantapalavereja, hoitaa laitteiden uusintoja elinkaaren mukaisesti ja tarjoaa toteutusvaihtoehtoja asiakkaan uusissa tarpeissa. Hän toimii siis osana yrityksen arkea ja kehitystä.
IT-managerimme pitävät huolen palvelun toteutumista teknisellä valvomisella sekä kuuntelemalla asiakasta. Kustannusten hallinta on myös tärkeä osa IT-kokonaisuuden hallintaa ja halutessasi IT-manageri auttaa tekemään budjetin asiakkaan IT-tarpeisiin, ja pysymään siinä.

Yrityksen IT-kokonaisuuden suunnittelu on IT-managerin osaamista

Asiakkaan palvelukokonaisuuden suunnitteluvaihe on tärkeä, sillä palveluiden oikea hyödyntäminen vaatii ymmärrystä sekä palveluista että asiakkaan toiminnasta ja tavoitteista.

Uskomme, että parasta työtä suunnittelussa ja käyttöönottossa tekee ihminen, joka on myös käytön aikana vastuussa toiminnasta. Mallissamme IT-manageri jää suunnittelemansa palvelukokonaisuuden vastuuhenkilöksi. Tämä on osoittautunut myös käytännön tasolla toimivaksi: yrityksen IT-vastuuhenkilö ja Vetonaulan IT-manageri saavat jatkaa työparina suunnittelusta aina käytönaikaiseen valvontaan ja jatkokehitykseen.

Laadukas palvelu on yhtä kuin pitkäaikainen kumppanuus

Koemme, että IT-managerin laadunvalvontarooli on arvokas niin asiakkaalle kuin myös meille. Laaduntarkkailu tehdään palveluun sisäänrakennettuna ja sen annetaan ohjata palvelukehitystä. Vikaantuneen tai huonosti toimivan palvelunosan ei tarvitse päätyä käyttäjien turhautumiseen tullakseen huomatuksi. Palvelun korkean laadun kautta tavoitteena on pitkäjänteinen ja luottamuksen arvoinen kumppanuus asiakkaan kanssa.

Ole yhteydessä tai katso lisää palvelumalleista ja hinnoista täältä!

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 16.9.2015

Tutustu IT-managereihimme :

IT-Manageriksi kesätöiden kauttaJuho Maunu

Niilo Sulonen aloittaa Junior IT-ManagerinaNiilo Sulonen

Miika Kolu aloittaa Junior IT-ManagerinaMiika Kolu

Tervetuloa taloon Alex!Alex Kasiotis