Oman IT-managerin avulla saat enemmän hyötyä IT:stä

Miten IT-palvelu toteutuu asiakkaalle? Saako IT:stä hyötyä? Mitä palveluita yrityksen kannattaa valita käyttöönsä?

Vetonaulan organisaatiossa IT-managerin työtä on tehdä IT-palvelusta mahdollisimman hyödyllinen asiakkaalle ja pyörittää IT-arkea asiakkaan puolesta. IT-managerin työ on osa Vetonaulan IT-ulkoistuspalvelua, eikä siitä veloiteta erikseen.

Perinteisistä työkuvauksista tätä tehtäväkenttää lähimpänä ovat IT-päällikkö ja laadunvalvonta. IT-manageri toimii myös rajapintana asiakkaan ja tekniikan välillä, välittäen asiakkaan tarpeita ja toiveita ohjauksena tuotantoon ja teknisiä ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin.

IT-managerin arkea

IT-manageri pitää yhteyden auki asiakkaan IT-yhteyshenkilöön, järjestää seurantapalavereja, hoitaa laitteiden uusintoja elinkaaren mukaisesti, tarjoaa toteutusvaihtoehtoja asiakkaan uusissa tarpeissa – toimii osana yrityksen IT-arkea ja kehitystä. Hän valvoo palvelun toteutumista teknisellä valvonnalla ja kuuntelemalla asiakasta. Kustannusten hallinta on tärkeä osa IT-kokonaisuuden hallintaa ja halutessasi IT-manageri auttaa tekemään IT-budjetin ja pysymään siinä.

Yrityksen IT-kokonaisuuden suunnittelu on IT-managerin osaamista

Asiakkaan palvelukokonaisuuden suunnitteluvaihe on tärkeä, palveluiden hyödynnys vaatii ymmärrystä sekä palveluista että asiakkaan toiminnasta ja tavoitteista.

Meillä uskotaan että parasta työtä suunnittelussa ja käyttöönottossa tekee se, joka on myös käytön aikana vastuussa toiminnasta. Vetonaulan mallissa IT-manageri jää suunnittelemansa palvelukokonaisuuden vastuuhenkilöksi. Tämä on osoittautunut myös käytännön tasolla toimivaksi: yrityksen it-vastuuhenkilö ja Vetonaulan IT-manageri saavat jatkaa työparina suunnittelusta aina käytönaikaiseen valvontaan ja jatkokehitykseen.

Laadukas palvelu = pitkäaikainen kumppanuus

IT-managerin laadunvalvontarooli on arvokas asiakkaalle, mutta myös Vetonaulalle. Laaduntarkkailu tehdään palveluun sisäänrakennettuna ja sen annetaan ohjata palvelukehitystä. Vikaantuneen tai huonosti toimivan palvelunosan ei tarvitse päätyä käyttäjien turhautumiseen tullakseen huomatuksi. Palvelun korkean laadun kautta tavoitteena on pitkäjänteinen ja luottamuksen arvoinen kumppanuus asiakkaan kanssa.

Ole yhteydessä tai katso lisää palvelumalleista ja hinnoista täältä!