Miika Kolu aloittaa Junior IT-managerina Customer success & sales tiimissä

Miika Kolu aloittaa Junior IT-managerina Vetonaulassa

Vetonaulan palvelumallissa IT-managerin rooli on erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö, konsultoi ja auttaa arjessa. Junior IT-managerin roolissa kehitytään IT-manageriksi tehden samoja tehtäviä, mutta aluksi kokeneemman managerin työparina.

Miika Kolun kanssa jaoimme jo työhaastattelussa näkemyksen palvelun laadun tärkeydestä. Muidenkin arvojen kohdatessa asiat etenivät nopeasti ja työsopimuksessa oli nimet alla ennen kuin huomattiinkaan ja nyt asiakkaamme pääsevät nauttimaan Miikan osaamisesta.

Koulutukseltaan Miika on IT-tradenomi ja hänellä on laajalti IT-osaamista, mm. Azure AD, palvelimet, M365, migraatiot ja liiketoimintasovellukset. Miika on toiminut aiemmin työurallaan myös Service Desk asiantuntijana, mikä antaa teknistä selkärankaa asiakkaiden ympäristöjen hoitamiseen.

IT-manageritehtävässä tärkeää asiakaspalveluosaamista löytyy nuoreksi mieheksi roppakaupalla, lähes 8 vuotta kokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Miikassa on hieno yhdistelmä rauhallisuutta, positiivisuutta ja toimeliaisuutta. Asiat viedään maaliin hyvällä mielellä.

Aikaisempia työnantajia IT-alalla on ollut Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Swan IT.

Miikan aktiivisuus jatkuu vapaa-ajalla, mm. sulkapallon, jääkiekon ja skeittauksen parissa. Onkohan Vetonaulan ensimmäinen skeittari? Harrastuksena on myös videopelit ja sen osalta ei ole Vetonaulan ensimmäinen eikä varmasti viimeinen, pelaajia kerääntyy niin firmaliigan peleihin kuin firman laneihinkin.

Lämpimästi tervetuloa taloon Miika!