Luottamuksen arvoinen IT-kumppani

Vetonaula Oy on suomalainen yksityisomisteinen IT-palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Huipputiimissämme on 18 osaavaa IT-asiantuntijaa. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet.

Pitkäjänteinen ammattitaidon kehittäminen

Palvelumme laatu perustuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä asiantuntijoidemme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Omat asiantuntijamme suorittavat kaikki palveluntuotannon työvaiheet määrittelystä tukeen.

Kotimainen palvelinsali, globaalit pilvipalvelut ja paikallinen tuki

Palveluiden toteutuksissa voimme hyödyntää sekä oman konesalimme että pilvipalveluiden tuomat edut tietoturvallisesti. Palveluiden toiminnasta ja käyttäjien tuesta vastaa oma tukipalvelumme.

Yrityksen historia

20 vuodessa Vetonaula Oy on kulkenut laiteosaajasta palveluosaajaksi ja julkishallinnosta yrityssektoriin. Kokemus yritysten tarpeista mahdollisti palveluiden asiakaslähtöisen tuotteistuksen. Nykyisin yritys on avainhenkilöiden omistama ja palveleva asiantuntijaorganisaatio.

Liikevaihto ja kehitysnäkymä

Näkemyksemme mukaan palvelumarkkinassa on tilaa pienelle, mutta korkean osaamisprofiilin omaavalle vastuulliselle toimijalle. Pidämme asiakkaistamme huolta pitkäjänteisesti. Vakavaraisen yrityksen liikevaihto on 2,5 miljoonaa euroa ja tavoitteenamme on tasainen kasvu. Yrityksen luottoluokitus on AAA ja olemme tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Yhteistyö ja sertifioinnit

Uskomme, että laaja yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kesken antaa parhaan mahdollisuuden onnistua. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Microsoft, HP, F-Secure ja WatchGuard. Olemme sitoutuneet kaikkien kumppaneidemme koulutusohjelmiin ja sertifiointeihin.

Mukana kehittämässä yhteiskuntaa

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana, yhteistyökumppanina Suomen Palloliiton kanssa edistäen suomalaista jalkapalloilua. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa.

Ota yhteyttä päättäjiin