Luottamuksen arvoinen IT-kumppani

Vetonaula Oy on suomalainen yksityisomisteinen IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Huipputiimissämme on 20 osaavaa IT-asiantuntijaa. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, kestävyys ja asiakkaidemme etu.

Pitkäjänteinen ammattitaidon kehittäminen

Palvelumme laatu perustuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä asiantuntijoidemme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Henkilöstömme viihtyvyys ja jaksaminen on aina etusijalla ja tarjoamme mahdollisuuden jatkuvuun kouluttautumiseen työn ohella. Omat asiantuntijamme suorittavat kaikki palveluntuotannon työvaiheet määrittelystä tukeen.

Mukana kehittämässä yhteiskuntaa

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana, yhteistyökumppanina Suomen Palloliiton kanssa edistäen suomalaista jalkapalloilua. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Ohjaamme vuosittaiset joululahjarahat Pelastakaa Lapset ry:lle.

Vastuullisuus ja ympäristö keskiössä

Haluamme olla asiakkaidemme kanssa edelläkävijöitä ja näyttää aina esimerkkiä. Hyödyntämällä uutta teknologiaa oikein, autat myös ympäristöä kestämään paremmin. Oikein valitut laitteet kestävät pitkään ja vikaantuvat harvemmin. Näin kierrätykseen päätyy aina vähemmän. Etäyhteyksiin perustuva ratkaisumallimme säästää merkittävästi vuotuisia ajokilometrejä.

Teoilla on väliä myös tietokonehankinnoissa

Yhden kannettavan tietokoneen hiilijalanjäljen vaihteluväli on 190-650 kgCO2e. Oikeilla päätöksillä säästämme jopa kaksi kolmasosaa elinkaaren aikaisesta kuormasta. Eniten luontoa säästät käyttämällä pitkän elinkaaren huollettavissa olevia laitteita ja ohjaamalla ne myöhemmin uusiokäyttöön, vaikka kotikoneiksi. Joskus elinkaari päättyy ja tällöin kierrätyskumppanimme Kuusakoski vastaa laitteen käsittelystä ympäristösertifikaatin ISO 14001 vaatimusten mukaisesti.

Yhteistyö ja sertifioinnit

Uskomme, että laaja yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kesken antaa parhaan mahdollisuuden onnistua. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Microsoft, HP, F-Secure ja WatchGuard. Olemme sitoutuneet kaikkien kumppaneidemme koulutusohjelmiin ja sertifiointeihin.

Liikevaihto ja kehitysnäkymä

Näkemyksemme mukaan palvelumarkkinassa on tilaa pienelle, mutta korkean osaamisprofiilin omaavalle vastuulliselle toimijalle. Pidämme asiakkaistamme huolta pitkäjänteisesti. Vakavaraisen yrityksen liikevaihto on 2,5 miljoonaa euroa ja tavoitteenamme on tasainen kasvu. Yrityksen luottoluokitus on AAA ja olemme tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Yrityksen historia

20 vuodessa Vetonaula Oy on kulkenut laiteosaajasta palveluosaajaksi ja julkishallinnosta yrityssektoriin. Kokemus yritysten tarpeista mahdollisti palveluiden asiakaslähtöisen tuotteistuksen. Nykyisin yritys on avainhenkilöiden omistama ja palveleva asiantuntijaorganisaatio.

Ota yhteyttä päättäjiin