Avoin hakemus Vetonaulan tiimiin

Töitä tehdään uusien teknologioiden, mahtavien asiakkaidemme ja erittäin osaavan mutta rennon tiimin kanssa. Kun jengi on mukavaa, on yhdessä tekeminen kivaa. Työ Vetonaulassa on mielenkiintoista, täynnä mahdollisuuksia ja haastaa eteenpäin urallasi.

Olemme aina kiinnostuneita löytämään uusia osaajia joukkoomme. Jos sopivaa avointa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Hakeminen on helppoa, liitä lomakkeelle hakemus ja CV sekä halutessasi videotervehdys. Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja kuvaile itseäsi, osaamistasi ja innostuksesi kohteita, niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin ja pystymme arvioimaan tehtävien sopivuutta sinulle.

Vahvistamme että olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän.​ Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessissamme.​

Hae mukaan tästä!


Tutustu rekry-sivuun ja katso muut ilmoitukset