Avoin hakemus Vetonaulan tiimiin

Töitä tehdään uusien teknologioiden, mahtavien asiakkaidemme ja erittäin osaavan mutta rennon tiimin kanssa. Kun jengi on mukavaa, on yhdessä tekeminen kivaa. Työ Vetonaulassa on mielenkiintoista, täynnä mahdollisuuksia ja haastaa eteenpäin urallasi.

Olemme aina kiinnostuneita löytämään uusia osaajia joukkoomme. Jos sopivaa avointa paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikoista löydät lisätietoa täältä. Löydät sieltä myös oman hakulomakkeen harjoitteluun ja opinnäytetöihin.

Hakeminen on helppoa, liitä lomakkeelle hakemus ja CV sekä halutessasi videotervehdys. Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja kuvaile itseäsi, osaamistasi ja innostuksesi kohteita, niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin ja pystymme arvioimaan tehtävien sopivuutta sinulle.

Vahvistamme että olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinulle sopivan tehtävän.​ Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessissamme.​

Moikka kesäajan hakija! Kiva kun löysit meidät ja tämän avoimen hakemuksen. Koko rekrytiimi on painunut kesälomille, ja pääsemme vastaamaan hakemuksiin vasta 5. elokuuta alkavalla viikolla. Voit siis hyvin jättää hakemuksesi vaikka heti, mutta vastaamaan pääsemme vasta elokuussa. 

Syksyllä tulemme myös avaamaan uusia työtehtäviä hakuun, joten muista käydä tarkistamassa rekry-sivumme kun kesän lämpö alkaa hiipumaan. Mukavaa kesää!  

Hae mukaan tästä!


Tutustu rekry-sivuun ja katso muut ilmoitukset