Service desk vahvistuu – Tervetuloa taloon Lauri!

 

Kevään kynnyksellä Vetonaulan tiimi sai jälleen uuden jäsenen, kun Service Deskissä aloitti Lauri Toropainen. Tervetuloa mukaan porukkaan!

Ennen hyppäämistään Vetonaulan rivimieheksi Lauri työskenteli sähköasentajana ja automaatioasentajana. Lisäksi hän on hankkinut jatkokoulutusta tieto- ja viestintätekniikassa AMK-tasolla. Laurin monipuoliseen työtaustaan kuuluu myös turvallisuusalan tehtäviä sekä videoeditointia.

Laurin työpäivät kuluvat esimerkiksi asiakkaiden käyttäjähallinnan sekä IT-ympäristöjen ongelmatilanteiden parissa. Jotta loppukäyttäjät saisivat kaiken irti Microsoftin palveluista ja työkaluista, Lauri ja muu Vetonaulan tiimi työskentelevät taustalla varmistaen, että kaikki toimii kuten pitääkin.

Vaikka Lauri on ollut Vetonaulalla vasta kolmisen kuukautta, hän on päässyt sukeltamaan IT-maailman syövereihin hyvin.

”Ei ole tullut tylsiä hetkiä, olen päässyt oppimaan valtavasti uutta ja viihtynyt erinomaisesti. Aloitukseni osui hyvin yhteen firman virkistyspäivien kanssa ja pääsin mukaan osaksi porukkaa todella nopeasti”, hän kertoo.

Laurin vapaa-aika kuluu pitkälti liikunnan, erityisesti kuntosalin ja golfin, parissa. Hän myös editoi videoita ja rakentaa nettisivuja, joten tiedämme kenen suuntaan kääntyä, kun tarvitsemme apuja somevideoiden kanssa.

Lauri on sopeutunut Vetonaulan tiimiin loistavasti ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo!

Vielä kerran, tervetuloa mukaan!