Pysäytä tietomurrot ja varmista Office 365

Järjestimme tietoturvakumppaneidemme F-Securen ja Nexeticin kanssa webinaarin uusista tietoturvaratkaisuista. Paljon mielenkiintoista asiaa – katso tallenne tai ota yhteyttä IT-manageriisi, niin kerromme lisää aiheesta!

 

 

Nexetic Office 365: Miksi tietojen varmistaminen on tärkeää?

Tiesithän, että Microsoft ei tarjoa tiedostojen varmistuspalvelua esimerkiksi SharePointista? Tämä voi aiheuttaa turvallisuusriskejä ja johtaa tietojen menettämiseen. Heidi Laivamaa Nexeteciltä kertoo, miksi Office 365:ssä olevat tiedot kannattaa varmistaa ja mitkä ovat yleisimmät syyt tietojen katoamiseen pilvipalveluissa.

F-Secure RDR: Suojaudu kohdennetuilta tietoverkkohyökkäyksiltä

F-Securen Rapid Detection & Response -palvelulla pystymme tunnistamaan yritykseenne kohdistetun tietomurron automaattisesti. Tietomurron havaitsemiseen saattaa mennä viikkoja, jolloin paljon tietoa voi joutua vääriin käsiin. Palvelun tuottaman uhka-analyysin avulla Vetonaulan IT-tiimisi asiantuntijat havaitsevat ja pysäyttävät kohdistetut hyökkäykset nopeasti ja tehokkaasti. Anssi Korpilaakso F-Securelta kertoo esimerkeillä palvelun hyödyistä ja uusimmista tietoturvauhista.

Saat lisätietoja palveluista ja niiden soveltuvuudesta käyttöönne Vetonaulan omalta IT-manageriltasi.

Terveisin Vetonaulan IT-managerit,
Juho, Juuso ja Tomi