Musiikkialan yrittäjästä IT-alan projektipäälliköksi – Vetonaulan työntekijätarinoita

Vetonaulan ovet ovat käyneet tiuhaan tahtiin viimeisten kuukausien aikana ja elokuusta lähtien toimistollamme on voinut törmätä uuteen projektipäällikköömme Eeli Savolaiseen.

Eeli on kerännyt kokemusta projektityöskentelystä muun muassa musiikkialalta, jonka parissa hän on tehnyt hommia yli 10 vuotta. Näistä viimeiset viisi vuotta hän on toiminut yrittäjänä. Vuosien varrella Eeli on ollut myös mukana useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös tapahtuma-alan muista tehtävistä.

Viimeistä vuotta Metropoliassa tuotantotaloutta opiskelevan Eelin päivät täyttyvät Vetonaulalla erilaisten sisäisten kehitysprojektien parissa. ”Vetonaulalla pyrin tehostamaan ja uudistamaan yrityksen nykyisiä prosesseja sekä luomaan uusia liiketoiminnan tehostamiseksi. Tällä hetkellä teen esimerkiksi meidän turvallisuuskonsultin kanssa ISO 27001 tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiontiin tähtäävää projektia,” Eeli kertoo.

Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa salilla, urheilee monipuolisesti ja nauttii ajastaan koiransa kanssa. Musiikki ei ole myöskään jäänyt pelkäksi harrastukseksi vaan hän jatkaa aktiivisesti toimintaa musiikialan hommissa.

”Vetonaulalla työskennellessäni odotan perinpohjaisesti tutustumista IT-alaan sekä osallistumista kasvavan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Pidän mieleni avoinna kaikille haasteille ja työtehtäville, jotka tulevat olemaan varmasti hyvin monipuolisia,” Eeli kertoo hymyillen.

Olemme iloisia voidessamme toivottaa Eelin tervetulleeksi joukkoomme ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!