Microsoft Bing Chat Enterprise – Uusi tapa tehostaa työskentelyä

Tekoälyn hyödyntäminen jokapäiväisessä työssä ei ole enää tulevaisuuden visio vaan arkipäivää monille yrityksille. Meillä ChatGPT on tullut tutuksi työkaluksi ja nyt sen rinnalle on noussut myös Microsoftin aiemmin tänä kesänä julkaisema Bing Chat Enterprise.

Mikä on Bing Chat Enterprise?

Bing Chat Enterprise on tekoälyllä varustettu chat-sovellus, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Microsoft Edgen selaimessa toimiva työkalu tarjoaa kaupallisen tason tietosuojaa, joka tarkoittaa, että niin käyttäjä- kuin yritysdata on suojattu eivätkä tiedot vuoda organisaation ulkopuolelle. Chat-tiedot eivät siis tallennu ja Microsoftilla ei ole pääsyä niihin. Tämä tekee Bing Chat Enterprisestä erinomaisen työkalun yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä turvallisesti.

Kuinka se eroaa Bing Chatista?

Vaikka Bing Chat ja Bing Chat Enterprise perustuvat samaan tekoälyteknologiaan, eroavat ne toisistaan tietosuojan ja käyttötarkoituksen osalta. Bing Chat on suunniteltu yleiseen käyttöön ja se keskittyy enemmän henkilökohtaiseen tiedonhakuun ja viestintään. Bing Chat Enterprise on puolestaan suunniteltu yrityskäyttöön, ja se tarjoaa erilaisia lisäominaisuuksia, kuten kaupallisen tason tietosuojaa. Se on myös maadoitettu verkkotietoihin ja tarjoaa täydellisiä, todennettavissa olevia vastauksia viittauksineen. Lisäksi Bing Chat Enterprise antaa visuaalisia vastauksia, kuten graafeja, kaavioita ja kuvia.

Miksi Bing Chat Enterprise?

Tietosuoja: Yritysdata on suojattu, ja se pysyy organisaation sisällä.

Tehokkuus: Tekoälyn avulla työntekijät saavat parempia ja tarkempia vastauksia, mikä lisää tehokkuutta.

Luovuus: Uudet tavat hyödyntää dataa ja tekoälyä avaavat ovia luoville ratkaisuille.

Bing Chat Enterprise on merkittävä askel eteenpäin tekoälyn hyödyntämisessä yritysmaailmassa. Se tarjoaa turvallisen ja tehokkaan tavan hyödyntää tekoälyä, ja se on erinomainen lisä Microsoftin jo ennestään vahvaan tuotevalikoimaan.

Laitetaanko teillekin Bing Chat Enterprise käyttöön? Se on helppoa ja vaivatonta, ja voimme auttaa teitä sen käyttöönotossa. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten tekoäly voi tehostaa teidän yrityksenne arkea!

Loppuun vielä lyhyt päivitys Microsoft 365 Copilotista:

Kun puhumme tekoälyn hyödyntämisestä työnteossa, emme voi ohittaa Microsoftin aiemmin tänä vuonna julkaisemaa Microsoft 365 Copilotia. Se on tekoälyominaisuus, joka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta Microsoft 365 -sovelluksissa, kuten Wordissa ja Excelissä. Se yhdistää kielimallien voiman ja integroituu saumattomasti Microsoftin sovelluksiin. Copilotin avulla voit tehostaa työskentelyäsi, olla luovempi ja tuottavampi. Se auttaa käyttäjiä säästämään aikaa ja vaivaa mutta se ei ole täydellinen, jonka johdosta käyttäjien tulee aina tarkistaa Copilotin tuottama sisältö.
Vielä ei ole tarkkaa tietoa, milloin Copilot tulee Suomen markkinoille, mutta palaamme asiaan heti, kun kuulemme lisää.

Jos haluat kuulla lisää Microsoftin uusista julkaisuista, suosittelemme suuntaamaan alla oleviin artikkeleihin!

Microsoft Lighthouse – Better Information Security at scale

Tervetuloa Microsoft Teamsin uudelle aikakaudelle