2 Service Desk Cloud -asiantuntijaa

Tule mukaan Vetonaulan hyvähenkiseen tiimiin jossa töitä tehdään rennosti mutta vahvalla osaamisella.

Haluatko kasvaa pilviaikakauden asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, jolla on hyppysissä uusimpien pilvipalvelusoftien käyttö ja niiden tuki? Oletko vastavalmistunut AMK-insinööri tai IT-tradenomi tai jo kokemusta omaava pilviaikakauden IT-osaaja ja etsit vielä tulevan urasi suuntaa?

Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ratkaisemaan asiakkaidemme päivittäisiä IT-haasteita. Haluat ottaa suvereenisti haltuun Microsoftin työkaluja ja sinua kiinnostaa erityisesti Office 365 -ympäristöön liittyvien ongelmien ratkonta. Työssäsi pääset kehittymään uusimpien teknologioiden taitajaksi. Huomaat pian, miten nopeasti olet ottanut haltuun Office 365-ympäristön ja pystyt näppärästi automatisoimaan käyttäjien ja ryhmien hallintaa PowerShell-työkalulla. Meille tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio Service Desk työhön ja aito halua auttaa asiakkaitamme. Toivomme, että uusien asioiden oppiminen on sinulle luontevaa ja mieluisaa, ja että haluat kehittää omaa asiantuntijuutta pilviteknologioiden osaajana.

Kehity pilviajan osaajaksi kivassa tiimissä

Tarjoamme sinulle aluksi 5 kk koulutussopimuksen, jonka aikana pääset heti mukaan osaavan ja rennon tiimin jäseneksi ja saat 14 päivän kattavan koulutuksen mm. seuraavista aiheista: Office 365 käyttöönotto ja hallinta, Office 365-, Azure-, ja Active Directory -käyttäjien hallinta PowerShellillä, Office 365 ja tietoturva. Rekrytointiohjelman jälkeen tavoitteenamme on rekrytoida sinut työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen ja täyden tukemme. Rekrytointiohjelman koulutus- ja työssäoppimisjakso alkaa joustavasti heti kun olemme löytäneet toisemme.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja hae heti

Hakuaika päättyy 25.3.2018. Jätä hakemus heti, niin voimme edetä kanssasi jo nopeammin.

Lue lisää ja hae meille Oikotien ilmoituksen kautta täältä.