Hyödynnä Vetonaulan IT-koulutustarjonta

Paranna yrityksen työtehoa IT-koulutuksella. Koulutus on yhä tärkeämpi osa IT-palvelua, sillä parhaatkaan työkalut eivät auta, jos niitä ei osata käyttää. Uusien ominaisuuksien ja käyttötapojen myötä vaikutukset työtehoon ovat tuntuvia. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan teille hyvä koulutuspolku!

Katso alta esimerkkejä koulutustarjonnasta ja varaa ilmainen koulutus.

Workshop – tehokasta harjoittelua ryhmässä

Kun on tarve saada esimerkiksi uusi pilvipalvelu tai ohjelma kerralla hyötykäyttöön, on paras ratkaisu ryhmäkoossa järjestettävä workshop. Jokaisen joutuessa tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen, oppii usein myös parhaiten. Workshop-malli sopii erinomaisesti myös esimerkiksi intrasivuston rakentamiseen tai sovelluksen käyttötapojen kehitykseen.

Suosittuja aiheita: SharePoint-pääkäyttäjän workshop, Office 365 -käyttöönottokoulutus, Microsoft 365 -tietoturvalaajennus.

Tarjoamme nyt niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme ensimmäisen workshop-koulutuksen valitsemastasi aiheesta veloituksetta. Varaa omasi heti.

Classroom – koko porukka kerralla kartalle

Luokkahuonekoulutuksella on tukeva paikkansa, kun koulutettava ryhmä on suuri ja kaikille tarvitaan aiheesta perusymmärrys. Tätä perinteistä mallia pyrimme modernisoimaan tuomalla siihen elementtejä kevyemmistä koulutusmuodoista ja pitämällä koulutuksen mahdollisimman lähellä asiakasyrityksen todellista työtä, arkipäiväisiä tehtäviä. Kokeile osallistua myös etänä.

Suosittuja aiheita: Office-työkaluohjelmistot, Office 365, Teams, OneDrive for Business, SharePoint-käyttäjäkoulutus ja yrityksen tietoturva.

IT-vinkit – hyödynnä arjessa

Haluamme tarjota pieniä helppoja tapoja parantaa arkea.  Ensimmäinen askel tässä on uusi IT-vinkit ryhmä. Siihen liittymällä saat helposti lähestyttäviä ja suoraan työtäsi tehostavia vinkkejä, esimerkiksi pikatoimintoja, uusia ominaisuuksia ja muuta hyödyllistä tietoa. Uusien ominaisuuksien ja toimintojen tulva on valtava. Seuraamme sitä puolestasi, poimimme hyödyllisimmät ja jaamme ne helposti käytettävässä ja omaksuttavassa muodossa.

Jokaisen kannattaa liittyä tähän IT-vinkit -ryhmään. Liity listalle tästä.

 

Ole yhteydessä minuun tai omaan IT-manageriinne koulutusideoissa.

Milla Järvi IT-kouluttaja

Terveisin Milla, IT-kouluttaja

 

Muita koulutusuutisia:

Vetonaulan IT-koulutuspalvelut saa uudet kasvot, Milla Järvi aloittaa

Office 365 koulutuksista hyviä kokemuksia