Vetonaulan IT-koulutuspalvelut saa uudet kasvot, tervetuloa Milla!

DI, Microsoft Certified Trainer, Milla Yletyinen aloittaa kouluttajana. Näemme koulutuksen yhä tärkeämpänä osana IT-ulkoistuspalvelua, joten panostamme vahvasti omien koulutuspalvelujen kehittämiseen.

Palveluntarjoajan työssä palvelimet, verkot, ylläpitojärjestelmät yms. infraosaaminen ovat yhä tärkeitä, mutta rinnalle on kirinyt sovellus- ja hyötyosaaminen. Asiakkaan saama lisäarvo. Valtavasta tarjonnasta pilviohjelmia on osattava valita yritykselle oikeasti hyödylliset ohjelmat – nykypäivän työkalut. Ja ehkä tärkeintä, tätä aikaansaatua työkalupakkia pitää osata käyttää. Tähän auttaa vain koulutus joka ulottuu jokaiseen työntekijään.

Milla on vahvasti mukana, kun painamme kaasua koulutusmalliemme kehityksessä. Millan koulutusosaaminen yhdistettynä Vetonaulan kokemukseen yrityssovelluksista ja niiden koulutustarpeesta on erittäin lupaava yhdistelmä. Yhä tärkeiden luokkahuonekoulutusten ja workshoppien lisäksi aiomme tuoda asiakkaillamme uusia helposti lähestyttäviä tapoja parantaa laitteiden ja ohjelmien hyödynnystä.

Laatua koulutuksiin ammattikouluttajan avulla

Millalla on vahva osaaminen Microsoft teknologioista, sertifikaatteina mm. Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) ja Microsoft Certified Professional (MCP).

Milla siirtyy meille Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävistä. Hän on kouluttanut esim. Windows 7, 8, ja 10 -käyttöjärjestelmiä, Office 365, SharePoint, MS Project, MS Office ja Google Apps – sovelluksia.

Lämpimästi tervetuloa Milla!!