Digikikoilla pärjätään kisoissa

Katso videolta, miten Huuhkajat hyödyntävät tietotekniikkaa valmennuksessa. Päävalmentaja Markku Kanerva ja videoanalyytikko Henri Lehto kertovat videovalmennuksen tärkeydestä pelaajille. Lisäksi Palloliiton IT-päällikkö Jan Lodenius kertoo mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa.

Jaa digikikkasi ja voita fanituotteita

Kilpailu on päättynyt, onnea kaikille voittajille!

Vetonaula Palloliiton yhteistyökumppanina

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana Suomen Palloliiton yhteistyökumppanina. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Olemme tutusti näkyvissä Huuhkajien, Helmareiden ja nuorten maajoukkueiden ottelutapahtumissa ja vahvasti mukana EM-lennossa!

Huuhkajien IT-palvelu yrityksellenne?

Sopisiko Huuhkajien IT-palvelun myös teille? Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin. Saat vinkit esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista. Kisojen ajan tästä yrityksen IT-tapaamisen varanneille Huuhkajien fanituotteitta!

HP Dragonfly toimii pelikentällä ja toimistolla

Palloliitto käyttää Vetonaulan modernia All Cloud -palvelua, joka tarjoaa aina parhaan käyttökokemuksen ja tyytyväisimmän työntekijän. Microsoft 365 -palveluiden ja Microsoft Azuren monipuolisia pilvipalveluita käytetään kestävillä ja laadukkailla HP EliteBook kannettavilla, joiden toiminnasta ja tukipalveluista vastaa Vetonaulan oma helpdesk.

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.