Vetonaula Techdays messuilla – tule palloilemaan osastollemme!

Vetonaula oli jälleen mukana Techdays messuilla 5.-6.3.2020. Osastollamme esittelimme UEFA EURO 2020 jalkapallon EM-kisojen hengessä, mitä olemme tehneet yhdessä Palloliiton kanssa.

Tietotyön osuus on noussut jalkapallossa. Videoanalyysit, videovalmennus, joukkueen ja pelaajien liike kentällä, pelaajien fysiikkadata. Menestys rakentuu analytiikan ja uusimman tiedon varaan. IT on tärkeä osa urheilumenestystä. Yhdessä Palloliiton kanssa Vetonaula rakentaa perustaa tähän tavoitteella: uusinta teknologiaa – varmatoimisesti.
Esittelemme ständillä miten Palloliitto hyödyntää esim. Windows Autopilot -teknologiaa ja miten koko Palloliiton perus IT:tä hallitaan yhden selkeän palvelusivuston kautta.

Näe HP Dragonfly – Lighter than air

Osastolla voit tutustua HP:n uusimpiin kannettavamalleihin ja kuulet lisää miten oikeilla laitevalinnoilla voidaan vaikuttaa koko yrityksen IT:n tehokkuuteen ja kustannuksiin.

Haasta meidät futiksessa

Osastollamme pääset kokeilemaan myös Subsoccer jalkapallopeliä! Subsoccer® on täysin ennennäkemätön, Suomessa kehitetty pöytäjalkapallopeli, jota pelataan jaloilla paripelinä läpinäkyvän pöytälevyn alla tekoviheriöllä. Kaksi tuolia toimivat pöydän päissä maaleina ja pallona toimii virallista jalkapalloa ketterämpi tekniikkapallo. Katso lisää Subsoccerista täältä.

Voita liput EM-kisapeliin

Voit voittaa otteluliput parhaan kategorian paikoille Kööpenhaminassa tai Pietarissa pelattaviin Huuhkajien peleihin. Tule osastollemme ja kuule lisää miten voit voittaa.

Liput Techdays powered by Microsoft -tapahtumaan voit hankkia täältä.

Vetonaula on Palloliiton yhteistyökumppani ja IT-kumppani jo vuodesta 2012.