Valmennusyhtiön lentävä digilähtö: TresentioKolmen kokeneen tekijän perustama Tresentio auttaa organisaatioita tavoitteiden saavuttamisessa ja erilaisten kehityshankkeiden läpiviennissä. Valmennuksissa hyödynnetään kolmikon laaja kokemus, rohkeus haastaa ja hyväfiiliksinen mutta jämäkkä ote, kyky oivalluttaa ja osallistaa aidon muutoksen aikaansaamiseen.

IT on Tresention kaltaiselle asiantuntijaorganisaatiolle keskeinen työkalu. Kun tekijöillä on alansa vankka osaaminen ja historia, kalenterit ovat täynnä jo alusta lähtien. Lähes kaikki työ tehdään digitaalisten alustojen päällä, käyttölaitteena tietokoneet. Tämän palvelu- ja laiteympäristön toimivuudella saadaan merkittäviä vaikutuksia, työtehoa ja työn iloa.

Tresention palvelukokonaisuus rakennettiin Office 365 tiimityöskentelyyn pohjaten. Seuraavaksi valittiin hyvät käyttölaitteet eli läppärit ja tulostimet. Kaikki ohjelmat ja palvelut asennettiin käyttökuntoon asti Vetonaulan toimesta. Kun kaikki oli testattua ja toimivaa, Tresention henkilöstö kutsuttiin käyttöönottotilaisuuteen, jossa tärkeässä roolissa oli Office 365
työkalupaletin koulutus. Workshop tyylisesti läpikäytiin ja harjoiteltiin esim. pikaviestiminen ja etäneuvottelut Skype for Business sovelluksella, kalenterijaot Office 365 pohjaisella Outlook sovelluksella, yhteisten tiedostojen käyttö SharePoint ja OneDrive sovelluksilla. Sai ja piti kysyä ja kokeilla.

Tresention hyväntuulinen kolmikko marssi ulos Vetonaulasta uudet työvälineet hyvässä tikissä ja pussillinen uusia työtapoja olalla.

”Kun it on suunniteltu ja tuotettu kokonaisuutena, ja sen käyttöönotto tehdään kädet saveen koulutuksen kautta, on vaikutus paljon enemmän kuin pelkkä uusien laitteiden saanti. Enemmänkin voisi puhua uuden teknologian ja työtapojen kokonaisuudesta, jolla uusi firma saa lentävän lähdön tai vanha piristysruiskeen ahteriin. ” -kuvailee Vetonaulan Lasse Kataja.

”Valmentajana pyrin usein luomaan asiakkaalle olosuhteet, jossa uudet oivallukset ja kehittyminen on mahdollista. Näen saman tarpeen it-palvelussa, sen pitää mahdollistaa uudet ideat ja työtavat. Vetonaulan konsepti onnistuu tässä erinomaisesti.” – kehuu Tresention Katri Neuvonen.

Käyttöönottoprojektissa oli Vetonaulasta mukana asiakasmanageri joka vastasi projektin kulusta ja kouluttaja joka vastasi uusien työkalujen oppimisesta.

Lisätietoa Tresentiosta löydät yrityksen kotisivuilta tästä.

Lisätietoa Tresentiolle tuotetusta palvelusta löydät täältä.

#tylsäIT