Uudet puhelinnumerot Teams -vaihteessa

Olemme ottaneet käyttöön uuden puhelinvaihteen, joka on toteutettu Microsoft Teams -palvelun vaihderatkaisulla. Vanhat tutut 010-numeromme palvelevat myös jatkossa, mutta muutoksen yhteydessä otimme käyttöön uudet 09-numerot, joihin soitatte normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun hinnalla. Meiltä soitetut puhelut tulevat jatkossa aina uusista numeroista.

Helpdesk 097 288 588
Myynti 097 288 585

Lisätietoja Teams-projektistamme:

Teamsin puhelinvaihde korvasi pitkään palvelleen SIP-vaihteen ja toteutimmekin Teamsin avulla kaikki tarvittavat toiminnot mm. aikaohjatut vastaussarjat ServiceDeskiin, myyntiin ja vaihteeseen.

Yhteys puhelinverkkoon on toteutettu ”Direct Routing” -toiminnolla, eli puhelut reititetään ulkoisen SIP-palvelun kautta. Myös vanhat 010-numerot (ja kaikki muutkin) voidaan helposti siirtää Teams-vaihteeseen, mutta halusimme tässä yhteydessä vaihtaa käyttöön asiakkaillemme edullisemmat 09-numerot, joihin soitat pvm/mpm -hinnalla. Kaupanpäälle saimme erittäin edulliset ulkomaanpuhelut.

Ole yhteydessä, mikäli haluat kuulla projektista lisää. Mielellämme autamme myös asiakkaitamme siirtymään pilvivaihteen käyttöön.

ps. Pääsääntöisesti valikoissa on käytetty meidän vanhoja nauhoitteitamme, mutta puhesyntetisaattorikin toimii yllättävän hyvin. Testaa itse soittamalla vaihteemme numeroon 097 288 580 (ark. 08-17)!