Tilausmallinen IT on täällä jäädäkseen

Tilausmallinen it on parempi kuin juristeja ja kuukausia vaativat sopimusneuvottelut. Se on parempi kuin pitkä sopimusaika joka jatkuu, vaikka homma ei toimisi. Se on parempi kuin erilliset palvelut, joita yritetään laittaa ensimmäistä kertaa yhteen. Se on parempi kuin yllätyskulut, se pysyy budjetissaan.

Se on notkea, läpinäkyvä ja jatkuvasti kehittyvä it-palvelu, aito It As a Service, it palveluna. Oma it-osasto käyttöön kuukausitilauksena.

Tilausmallinen IT-palvelu ei vaadi ammattiostajaa

Sen voi tilata, sen voi lopettaa. Voit valita sopivan palvelutilauksen helposti itse, tai voimme tehdä sen yhdessä. Jos joku yrityksen käyttämä palikka puuttuu, lisätään vain se, eikä mitään ylimääräistä.

Tilausmallinen it tuo it-palvelujen ostamisen 2000-luvulle. Tilausmallinen it:n hankinta voi olla talousjohtajan, toimistopäällikön, kehitysjohtajan, hallintojohtajan, it-päällikön, toimitusjohtajan tai oikeastaan kenen vain tehtävänä, se ei vaadi it-taitoja eikä jatkuvaa laskujen syynäystä.

Tilauksen käyttöönotto tehdään taustalla, liiketoimintaa häiritsemättä

Tilausmallinen it otetaan käyttöön koeteltuna ja tehokkaana projektina, jonka kaikista osista vastaa toimittaja. Asiakkaalle käyttöönotto on lähes huomaamaton. Taustalla Vetonaulan projektipäällikkö aikatauluttaa ja valvoo tarvittavat työvaiheet; asennukset, palvelujen avaukset, yliheitot jne. ja kommunikoi ne asiakkaalle selkeinä aikoina jolloin muutokset tapahtuvat. Käyttöönotto viimeistellään yleensä uusien ominaisuuksien jalkautukseen; työryhmäkokoisin kädet saveen koulutuksin.