Tiimin tavoitteena on asiakkaan menestys

Tästä funktiosta löydät myyjät, IT-managerit ja Customer Success Managerin. Vaikka hieman eri kulmilta, kaikilla on lopulta sama päämäärä: Vetonaulan tärkein tehtävä on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa valitsemalla ja tuottamalla parhaat työkalut asiakkaan liiketoimintaan ja varmistaa niiden toiminta erittäin laadukkaalla tukipalvelulla. Kun asiakkaan etu on tärkein, on asiakkuuden hoito aitoa yhteistyötä.

Myyntirepussa vain asiakkaan hyötyä

Asiakkaan edusta huolehtiva malli tuo poikkeuksellisen kivan tekemisen kaikkeen asiakastyöhön, alkaen jo ensimmäisestä tapaamisesta potentiaalisen asiakkaan kanssa. Tarjoamme vain asiakkaalle aidosti hyödyllisiä ratkaisuja ja palveluita. Sitä on myynnin mukava tehdä. Ja mitä myynti lupaa, sen tekniikka tekee. Tämä on myös vahvasti tiimityötä yrityksen sisällä, esimerkiksi myyjä saa jo palvelun määrittelyvaiheessa parikseen IT-managerin, joka auttaa muodostamaan uudelle asiakkaalle optimaalisen palvelupaketin.

IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö

Asiakkuuden aikana IT-managerin rooli on Vetonaulan palvelumallissa erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö, konsultoi ja auttaa arjessa.

Customer Success Manager on asiakashyödyn kippari

Customer Success Managerin tehtävänä on kipparoida customer success funktiota, tukea IT-managereja ja tuotepäälliköitä palvelun asiakkaalle tuottaman lisäarvon ja tuottavuuden kannalta, mittarina asiakkaan palvelusta saama hyöty. Tälle tehtäväalueelle osuu myös asiakastyytyväisyyden mittaamista ja digitaalisen viestinnän kehitystä.

Tule mukaan rakentamaan uusia menestystarinoita

Tämä joukko on kotonaan kaikissa sosiaalisissa tilanteissa ja ammentaa iloa asiakkaiden kanssa tekemisestä, eikä jätä kiveä kääntämättä jotta asiakkaan etu toteutuu. Tervetuloa viihtymään ja polkaisemaan omalla tekemiselläsi uusia asiakkaiden menestystarinoita käyntiin! Hae heti mukaan jengiin! Jos avointa hakua näihin tehtäväviin ei tällä hetkellä ole, lähetä avoin hakemus.

Hae rohkeasti mukaan hienoon tiimiin!

Tutustu muihin tiimeihin

Senior Techs & Engineers

Tutustu tiimiin

Service Desk & IT-Specialists

Tutustu tiimiin

Students & Trainees

Tutustu tiimiin