Microsoft Office 365 maksutta Nonprofit organisaatioille

Voittoa tavoittelemattomat yritykset ja kansalaisjärjestöt tekevät tärkeää työtä yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämiseksi. Microsoft tarjoaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja kansalaisjärjestöille maksutta Office 365 työkaluja tuottavuus- ja yhteistyötoimintoihin. Näiden pilvipalveluja hyödyntävien työkalujen avulla organisaatiot voivat keskittyä täysipainoisemmin toimintaansa.

Nonprofit työkaluilla joustavaa otetta työskentelyyn ja viestintään

Voittoa tavoittelemattomille järjestöille täysin ilmaisia ovat esimerkiksi Microsoft Office 365 Nonprofit E1 tai Nonprofit Business Essentials -tilaukset. Parhaiten soveltuva versio valitaan yritysten käyttäjien määrän sekä Enterprise-toimintojen tarvittavuuden mukaan. Työkalut on helppo päivittää lisäominaisuuksia sisältäviin Office 365 Nonprofit E3 ja E5 tai Nonprofit Business Premium -palvelupaketteihin edullisin nonprofit lisähinnoin.

Microsoft Office 365 Nonprofit -palvelupakettien dynaamiset työkalut tarjoavat yhdistyksen työryhmän jäsenille muun muassa maksuttoman sähköpostin, mahdollisuuden tallentaa ja muokata tiedostoja verkossa, pikaviestit, videoneuvottelut sekä oman Yammer-sivuston, joka auttaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien ryhmän jäsenten yhteentuomisessa. Yammer-sovelluksessa tiimin jäsenet voivat työskennellä samoissa projekteissa valitulla salaustasolla myös asiakkaiden kanssa.

Microsoft Officen pilvipohjainen tuottavuusratkaisu edistää henkilökunnan ja vapaaehtoistyöntekijöiden yhteistyötä monilla tavoilla. Verkkotallennustilan ja tiedostojen edistyneet jakamistoiminnot mahdollistavat esim. johtokunnan raporttien sekä apurahahakemusten käytön missä ja milloin tahansa.

Tietoturvaan liittyvät asiat

Microsoft Office 365 käyttää suojauskehyksiä, jotka perustuvat ISO27001 -standardeihin ja ovat riippumattoman tarkastajan hyväksymiä. Käyttäjien tietosuoja on varmistettu tietojenkäsittelysopimuksella, EU-mallilausekkeilla sekä HIPAA Business Associate -sopimuksella Microsoftin puolelta. Näin ollen mobiililaitteidenkaan tietosuojasta ei tarvitse kantaa huolta.

Nonprofit ohjelmaan haku ja palvelun käytön aloittaminen on ohjeistettu Microsoftin sivuilla, mutta prosessi on osoittautunut haasteelliseksi. Asiantuntijan apu työkalujen käyttöön siirtymisessä on osoittautunut erittäin hyödylliseksi oikeiden ominaisuuksien ja järjestön vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi. Asiantuntija auttaa myös palvelukokonaisuuden suunnittelussa sekä käyttöönottoon liittyvissä asioissa.

Jos haluat selvittää täyttääkö organisaatiosi Nonprofit Office 365 lahjoituksen saamisen ehdot, voit tarkastaa asian osoitteessa: https://www.microsoft.com/about/philanthropies/product-donations/eligibility/ 

Syksyn 2017 kampanja: Uudelle NPO asiakkaalle Office 365 käyttöönotto veloituksetta modernin ulkoistuksen käyttöönoton yhteydessä!

Sovi tapaaminen

Sovi tapaaminen kanssamme, niin asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan yrityksenne toimintaa parhaiten tukevat palvelut.