Copilot uutisia – Maaliskuu 2024

Microsoftin maaliskuun blogissa jaettiin jälleen uusia Copilot uutisia, mutta ennen kuin siirrymme uusiin päivityksiin, keskitytään hetkeksi kaikkien mielessä olevalle kysymykselle. Eli milloin suomenkielen tuki tulee Copilotiin?
Tarkkaa päivämäärää Microsoft ei pystynyt antamaan, mutta tuki tullaan rullaamaan eri tenantteihin maalis-huhtikuun aikana. Viimeistään kuitenkin 1.5. mennessä.

Maaliskuun päivitykset:

Ground Copilot -kehotteet työsisällöissä: Käyttäessäsi Copilotia Wordissa, Outlookissa, Excelissä ja PowerPointissa, voit luoda kehotteita, jotka perustuvat työsisältöösi – keskustelut, asiakirjat, kokoukset sekä sähköpostit – ei vain tällä hetkellä avoimena olevaan tiedostoon.
Nämä ominaisuudet tulevat käyttöön huhtikuun aikana.

Microsoft 365 mobiilisovellus: Maaliskuun lopusta lähtien Microsoft 365- mobiilisovelluksen Copilotia on voinut käyttää muodostamaan yhteyden yrityksen tietoihin. IT-järjestelmänvalvojat voivat helposti asentaa yrityslaitteisiin sekä Microsoft 365 -mobiilisovelluksen että Copilot-mobiilisovelluksen Microsoft Intunen tai kolmannen osapuolen työkalun avulla.

Vuorovaikutuksessa Copilotin kanssa suoraan Outlookissa: Sähköpostiviestien laatimisen ja yhteenvedon lisäksi Copilotia voi nyt käyttää suoraan uudessa Outlook for Windowsissa ja verkkoversiossa työpaikan tai koulun tilillä samalla tavalla kuin Microsoft 365:ssä.

Uusia tapoja tehdä töitä Copilot Excelissä: Uuden mikrofonitoiminnon avulla Copilotissa voi nyt suullisesti antaa käskyjä, vähentäen manuaalisen kirjoittamisen tarvetta. ”Näytä kehotteet” -kuvakkeen avulla pääset käsiksi kehote-oppaaseen, joka sisältää räätälöityjä ideoita käyttäjän tietojen pohjalta. (Copilot for Excel on vielä kokeiluversiona.)

Copilot Loop: Copilot in Loopin kyky jäsentää sivun tietoja kontekstin mukaan on parantunut. Käyttäjät voivat nyt esittää tarkempia kysymyksiä Copilotille, mikä tekee tiedonhakuprosessista tehokkaampaa.

Esittelyssä rajoitettu SharePoint-haku: Copilot for Microsoft 365 -käyttäjille lanseerattu rajoitettu SharePoint-haku on suunniteltu estämään sisällön tahaton jakaminen. Tämä tietoturvatoimenpide sallii organisaation laajuisen haun poiskytkennän ja rajoittaa Copilotin käytön valikoituihin SharePoint-sivustoihin. Väliaikaisena ratkaisuna se auttaa organisaatioita tarkastamaan käyttöoikeudet ja tehostamaan tietoturvaa Microsoft Purview’n ja SharePoint Advanced Managementin kautta.

Uudet ominaisuudet tietojen hallintaan tekoälyn aikakaudella: Microsoft 365 on laajentanut datan residenssisitoumuksiaan sisällyttämällä uudet sitoumukset, jotka koskevat Microsoft Copilot for Microsoft 365:n kanssa käytyjen vuorovaikutusten tallennettua sisältöä. Nämä sitoumukset ovat nyt saatavilla globaalisti monille asiakkaille Microsoftin tuoteehtojen ja erityisten datan residenssitarjousten, kuten Advanced Data Residency (ADR) ja Multi-Geo Capabilities -lisäosien, kautta.

Jos missasit helmikuun päivitykset Copilotista, löydät ne tästä.