Huikea rekrytointikierros – Tervetuloa neljä uutta Vetonaulalaista!

Huhtikuu alkoi meillä mahtavissa tunnelmissa, sillä tiimimme kasvaa neljällä uudella kollegalla. Ensimmäiset kaksi pääsivät tosi toimiin heti pääsiäisen jälkeisenä tiistaina ja loput astuvat toimiston ovista sisään kuun puolivälissä. 

Panostuksemme rekrytointiin on osoitus sitoutumisesta tulevaisuuteen sekä signaali asiakkaillemme, että olemme täällä heitä varten. Uskomme, että viime vuosien muutosten jälkeen, kykymme investoida ihmisiin ja uusiin teknologioihin, kuten tekoälyyn, luo luottamusta niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme keskuudessa. 

Tekoälyyn liittyen olemmekin kasanneet tiimirajat ylittävän Copilot-killan. Killan tavoitteena on kasvattaa niin omaa kuin asiakkaiden ymmärrystä tekoälystä ja erityisesti Microsoftin viime vuonna lanseeraamasta Copilotista. Mutta tästä lisää kevään aikana! 

Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö sekä jatkuva kehittäminen. Olemme sitoutuneet tukemaan jokaisen työntekijämme urapolkua ja hyvinvointia, sillä meille ihmiset ovat toimintamme sydän.
Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme motivoivia työsuhde-etuja, kuten lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden suorittaa Microsoftin sertifikaatteja piikkimme.
 

”Uskon, että Vetonaulan porukasta huokuu hyvä henki myös talon ulkopuolelle. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja ihmiset viihtyvät toistensa seurassa. Sisäisissä tapahtumissa, kuten kesäpäivissä, tiimi-illoissa tai koko viikonlopun kestävissä LANeissa, osallistumisprosentti on todella korkealla. Mielestäni on myös mahtavaa, että Vetonaulalla jokainen voi ehdottaa sekä suunnitella yhteistä tekemistä aina urheilusta vaikkapa lautapeli-iltoihin”, kertoo itsekin Vetonaulalla tapahtumia suunnitteleva, Marketing & Communication Specialist, Taru Saarnikko. 

Tulemme jatkossakin investoimaan tiimiimme, teknologiaan sekä prosesseihin. Tämä sitoutuminen heijastuu kaikkeen toimintaamme, alkaen työntekijöidemme jatkuvasta koulutuksesta ja hyvinvoinnin tukemisesta aina asiakaspalvelun jatkuvaan parantamiseen sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen. 

Uskotko sopivasi Vetonaula porukkaan? 

Jätä meille avoin hakemus. Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja. 

Lue alta lisää Vetonaulan porukasta:
Musiikkialan yrittäjästä IT-alan projektipäälliköksi – Vetonaulan työntekijätarinoita – Vetonaula
Harjoittelijasta IT-alan moniosaajaksi – Vetonaulan työntekijätarinoita – Vetonaula