Jussi Ranta vahvistamaan Service desk -tiimiä

Jussi Ranta vahvistamaan Service desk -tiimiä

Jussin laajan osaamisen myötä Service Deskimme vahvistuu entisestään ja saa ratkaisutehoa työasemien, pilvipalveluiden, ohjelmistojen, mobiililaitteiden ja oheislaitteiden tukeen. Koulutuspolun ensi askelina talossa Jussi osallistui 4 päivän kurssille Microsoft 365 hallinnasta ja Azure ja Microsoft 365 ovat koulutusten keskiössä myös jatkossa.

Uskomme Vetonaulassa että erinomainenkaan tekninen osaaminen ei pelkästään riitä, vaan rinnalle tarvitaan asiakaspalveluosaamista. Tähän sapluunan Jussi osuu oivallisesti, laaja-alainen tekninen osaaminen sekä luontainen rauhallisuus ja viihtyminen asiakaspalvelutilanteissa tuottavat ratkaisun asiaan ja miellyttävän asiakaspalvelukokemuksen.

Työurallaan ennen Vetonaulaa Jussi on toiminut esim. IT-specialist, IT Technician ja IT Technical Specialist rooleissa. Edellisiä työantajia ovat mm. Aalto-yliopisto, Nets Oy ja Infocare.

Vapaa-ajalla Jussin voi löytää humalaa pohtimassa, taskussa on nimittäin kaveriporukan kanssa jopa voitto Valtakunnallisesta kotiolutkilpailusta! Suosikki vapaa-ajanviettopaikka on koronayhteensopivasti oma mökki.

Tervetuloa tiimiin Jussi!