Docus ja Vetonaula solmivat strategisen kumppanuus-sopimuksen

IT-palveluntarjoaja Vetonaula Oy ja älykkään toimiston palveluita tarjoava Docus Oy ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Tavoitteenamme on tarjota saumaton kokemus älykkäiden toimistoratkaisuiden, ihmisten ja IT-palveluiden välillä.

“Asiakkaamme hyötyvät tästä entistä parempana palveluna”, toteavat Vetonaulan Juuso Eskola ja Docuksen Pasi Julin yhdestä suusta. Palvelulupauksemme on selvä: tarjoamme modernin työympäristön, jossa on paras käyttökokemus ja tuottavin työtekijä.

Vetonaulan IT-palvelut ovat kattavasti esillä Docuksen uudessa showroomissa. Docuksen tulostusratkaisut, infonäytöt ja neuvotteluhuoneratkaisut tulevat myyntiin Vetonaulan verkkokauppaan ja IT-managerien palvelutarjoamaan.

Moderni työympäristö – yksinkertaisempi ja tietoturvallinen

Työympäristön muutos ja kasvavat tehokkuusvaatimukset tuottavat haasteita yrityksissä. Autamme yrityksiä siinä, että heidän työntekijänsä voivat keskittyä paremmin tärkeisiin työtehtäviin, jotka tuottavat parhaiten lisäarvoa yritykselle ja sitä kautta myös työn tekemisen mielekkyys kasvaa.

Yhdessä olemme entistä vahvempia ja pystymme tarjoamaan alan johtavia ratkaisuja. Docus Digital Services – laatua, helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta työympäristöihin Docus on suomalainen kasvuyritys, joka tarjoaa asiakkailleen digitaalisuutta tukevia ratkaisuja. Moderni teknologia ja laaja palveluvalikoima mahdollistavat tehokkaat työtavat ja saumattoman toimivuuden.

Vierailu Docus showroomissa on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea ja nähdä livenä uusimat ratkaisut. Esillä on kattava valikoima av-teknologiaa, info- ja mainosnäyttöratkaisuja, tulostamisen uutuuksia niin ammatti- kuin toimistokäyttöön sekä älykkäät dokumentinhallintajärjestelmät.

Oma IT-osasto palveluna Vetonaulasta

Vetonaula tarjoaa täysin uuden ja modernin tavan hallita IT:tä. Saat palveluna oman IT-osaston, johon kuuluu aina helpdesk ja tukipalvelut sekä oma IT-manageri. Toiminnan keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, kestävyys ja asiakkaidemme etu. Moderni ja tehokas työympäristö onnistuu, kun kaikki tarvittava on saatavissa saman katon alta. Kumppani, joka vastaa teknologiasta, ylläpidosta ja kehittämisestä.

Lisätietoja:

Juuso Eskola, hall. pj. Vetonaula Oy
044 272 5404
juuso.eskola@vetonaula.fi

Pasi Julin, toimitusjohtaja Docus Oy
0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Sampo Karjalainen, partner Docus Oy
050 501 2655
sampo.karjalainen@docus.fi