Työ digitalisoituu, mistä oikeat työkalut?

Työ digitalisoituu, ja sen tehostaminen oikeilla työkaluilla on Vetonaulan leipätyötä.

Keskusteluissa asiakkaiden kanssa lähdetään usein liikkeelle liiketoimintaa sujuvoittavista digityökaluista; ohjelmista ja pilvipalveluista. Kun järkevät pilvipalvelut ja niiden toiminnan varmistava käyttötukikokonaisuus on kasassa, ei kuitenkaan olla vielä maalissa. Paketin täydentävät järkevät käyttölaitteet. Tässä artikkelissa keskitytään tähän keskustelussa usein pienelle huomiolle jäävään osa-alueeseen: oikeat päätelaitteet.

Palvelut pilvestä – käyttölaitteena läppäri

Laitteiden elinkaaripalvelu karsii turhaa työtä yrityksestä

Vetonaulan elinkaaripalvelussa valitaan työtehtäviin soveltuvat tietokoneet haluamallasi varustetasolla, asennettuina ja toimitettuina. Vastuullamme on myös koneiden tietoturva ja dokumentaatio. Vanhat laitteet kierrätämme ympäristön ja tietoturvan huomioiden.

Hyödynnämme hyväksi havaittuja valmiita kokoonpanoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi paljon liikkuvalle myyntimiehelle kevyt ja kestävä 4g paketti, ja suunnittelijalle tehotyöasema. Samat suosituskokoonpanot ovat käytössä useilla asiakkailla, ja löydämme nopeasti kaikille hyödynnettävissä olevat ratkaisut jos vikatilanteita ilmenee. Näille kokoonpanoille uskallamme antaa rajoituksettoman On-Site ylläpitotuen, joten voit olla varma että saat toimivat työkalut.

Avainsanat: elinkaaripalvelu, IT-laitehallinta, käyttöpalvelut, käyttölaitteet, digityökalut

Vetonaulan löydät myös liiketoiminnan digitalisointisivusto ite wikistä, katso lisää esim. toimialakohtaisista toteutuksistamme ite wiki sivullamme.