Digiajan IT-ulkoistus on esillä Sanoman verkkomedioissa Suomessa

Kampanjan tarkoituksena on herättää päättäjiä päivittämään tietonsa IT-ulkoistusten tämän päivän mahdollisuuksista.

Trendi on selvä: digitalisaatio luo painetta kasvattaa pilvipalveluiden käyttöä. IT-ulkoistuksia tehdään nyt enemmän kuin koskaan ennen. Paine ohjaa myös palveluntarjoajien IT-ulkoistuspalvelujen kehitystä. Vaatimuksina on palvelun notkeus, pilvipalveluiden hyödynnys ja lyhyet sopimusajat. Näihin tiivistyy myös Suomalaisten yritysten tämän päivän digitalisaatiopaine: yrityksissä tarvitaan apua oikeiden pilvipalveluiden valinnassa ja niiden integroinnissa toimivaksi kokonaisuudeksi. Digiajan IT-ulkoistus on hitaan, kankean ja kalliin vanhan IT-ulkoistuksen vastakohta. Digiajan IT-ulkoistuksen keskiössä on pilvipalvelujen tehokas hyödynnys. Digiajan IT-ulkoistus tuo uusia työkaluja helpottamaan arkea ja lisää yrityksen tuottavuutta.

Ulkoistuksen trendiä on käsitelty Suomessa esim. Tivin artikkelissa Digitalisaatio lisää bensaa ulkoistusdiilien liekkeihin.

IT-palvelutalo Vetonaula tuottaa asiakkailleen modernia, pilvipalvelut hyödyntävää tietotekniikan ulkoistuspalvelua. Ei pitkiä sopimusaikoja, vaan käyttäjämäärään perustuva selkeä ja edullinen kuukausitilausmalli. Vetonaulan tilausmalliseen palveluun sisältyy yrityksen käyttöön sopiva pilvipalvelukokonaisuus, käyttäjätuki, laiteylläpito sekä tietoturva- ja kehityspalvelut.

Notkea, läpinäkyvä ja tilausmallinen Digiajan IT-ulkoistus. Valitse oma tilauksesi.