Vastuullisuutta kaikessa tekemisessä

Yhteiskuntavastuu näkyy meillä kaikessa toiminnassa, se on yhteiskunnan ja ympäristön huomioon ottamista valinnoissa ja jokapäivästä vastuuta kaikissa kosketuspinnoissa.

Vastuullisuus kohdistuu niin asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme kuin työntekijöihimme.

Vastuu asiakkaasta

Palvelumme perustuu vastuullisuuteen, otamme vastuun asiakkaan IT:n jatkuvasta toiminnasta. Se ei ole pieni vastuu, IT on nykyisin oleellinen osa liiketoimintaa lähes jokaisessa yrityksessä.

Luotettavaa yhteistyötä

Yhteistyökumppanimme pitävät meitä arvossa, koska toteutamme luotettavasti oman osuutemme yhteisistä projekteista ja pysymme kumppanina pitkäjänteisesti.

Vastuu työntekijöistä

Työhyvinvoinnilla on tärkeä rooli palvelun laadussa asiantuntijaorganisaatiossa. Sillä, että ihmisillä on hyvä olla, voi saada aikaiseksi jotain poikkeuksellista.

Mukana yhteiskunnassa

Osana vastuullisuutta pyrimme myös tukemaan tärkeäksi arvioituja kohteita yhteistyökumppanuuden tai sponsoroinnin muodossa.

Tällä hetkellä Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana, yhteistyökumppanina Suomen Palloliiton kanssa edistäen suomalaista jalkapalloilua. Kansainvälisen menestys on nyt lähempänä kuin koskaan, mutta arkipäivässä jalkapallo on suomessa kirjaimellisesti ruohonjuuritason toimintaa, futaavia junnuja ja heidän vanhempiaan. Tässä haluamme olla mukana. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Lisätietoa yhteistyöstä Palloliiton kanssa löydät täältä.