IT-laitteiden elinkaaripalvelu auttaa pitämään laitekulut kurissa ja työtehot kohdallaan.
Palvelu kattaa koko laitepyörityksen: laitevalinnat, tilauskäytännöt, asennuksen, toimituksen, dokumentoinnin ja ympäristöystävällisen kierrätyksen.

Laitteden elinkaaripalvelu siirtää yritykseltä palveluntarjoajalle suuren määrän rutiinityötä.
Palveluntarjoajalla on laitepalveluun tehokas valmis prosessi, jonka avulla laitteiden tilaaminen ja laitekannan seuranta on tehty asiakkaallemme erittäin helpoksi.

Oma IT-osasto kuukausitilauksena

katso palvelut ja hinnat

Laitteet helposti käyttötarpeen mukaan

Liikkuvalla myyntimiehellä, talousihmisellä ja suunnittelijalla on kaikilla erilaiset laitetarpeet. Ylläpitämämme vakioidut konemallit tuovat helppoutta arkeen, ja varmistat että jokaisella on oikea väline työhönsä. Valittu laite asennetaan käyttäjän profiilin mukaisesti valmiiksi käyttöoikeuksia myöden, jolloin käyttäjän tehtäväksi jää vain avata kansi ja nauttia työstä!

Tilaaminen palveluportaalista

Löydät yritykselle valitut ajantasaiset laitepaketit tilausportaalista. Hyväksy elinkaarensa päässä olevan laitteen uusinta vaivatta. Käynnistä uuden käyttäjän laitteen hankintaprosessi parilla klikkauksella. Hankintaprosessi voi olla yrityksen politiikan mukainen tai voit hyödyntää valmista malliamme.

Koneita ei tarvitse uusia kerralla

Autamme hyödyntämään koneita niiden optimaalisen käyttöiän. Yhdessä sovitun, esim. 3 vuoden käyttöiän tullessa loppupuolelle, ehdotamme automaattisesti laitteita uusittaviksi. Näin voimme hyödyntää koko laitteen järkevän käyttöiän, työtehoa vaarantamatta.

Hyödyllinen tieto käytössäsi

Inventoimme kaikki, myös vanhat, yrityksen työasemat palveluun. Tiedät laitteistokustannukset tarkasti ja pystyt budjetoimaan tulevat hankinnat.
Laajat ja ajantasaiset tiedot laitteista mm:

  • malli ja sarjanumero
  • takuutiedot
  • muistin ja kiintolevyn käyttö
  • tiedot vuokrasopimuksesta

Pyydä IT-manageria olemaan yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.