Valtakunnallinen kasvu tarvitsee joustavan ja ketterän IT-kumppanin

Autoklinikka on valtakunnallisesti toimiva vahinkokorjaamo, jonka toiminnan keskiössä ovat vastuullisuus, ympäristö ja laadukas palvelu. Autoklinikalla on yli 60 korjaamoa sekä yli 400 työntekijää ja uusia pisteitä avataan useita vuosittain. Valtakunnallisuus ja kasvu asettavat Autoklinikalle erityistarpeita IT-palveluiden jatkuvalle kehittämiselle.

Monipuolista osaamista ja helppoa yhteydenpitoa

Autoklinikan IT-toimintojen kehittämisestä ja hallinnasta vastaa Vetonaulan IT-manageri, joka pitää huolta yhteydenpidosta, tietoturvan sekä esimerkiksi Microsoft 365 -lisenssien ajanmukaisuudesta ja kokonaisuuden kehittämisestä. IT-manageri on tukena ja turvana arjessa ja hoitaa vaivattomasti uudet avattavat toimipisteet toimintavalmiuteen.

Arjen ja kasvun pelastaja

Autoklinikan IT-kokonaisuus vapauttaa aikaa olennaiseen, kuten yrityksen kasvuun. Autoklinikka on tyytyväinen siihen, miten paljon IT-palveluiden ulkoistaminen voi tuottaa yritykselle esimerkiksi säästettyjen työtuntien osalta. Kokonaisuus on myös niin helppokäyttöinen, että sitä käyttää vaivattomasti kaikki työntekijät, aina peltisepistä työnjohtajiin ja toimistotyöntekijöihin.

Suosittelemme!

“Vetonaulalta kaikki tuki löytyy yhden numeron takaa. Meidän ei tarvitse kuin pirauttaa ja saamme tukea sekä IT-laitteiden käyttöön että mahdollisiin kehitysehdotuksiin. Uutta toimipistettä perustaessa riittää, kun ilmoittaa osoitteen ja uusi toimipiste hoidetaan toimintavalmiuteen. Selkeä hinnoittelu ja kiinteä kuukausihinta helpottavat budjetointia ja pitävät kustannukset kurissa.”

-Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Varaa aika ilmaiseen demoon

Sparraamme ja autamme kaikissa IT-asioissa. Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin Samu Ahjolinnan kanssa. Kysy esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista.