Pilvimyytti: Autopilot ei sovi meille, koska...

Samu Ahjolinna kertoo pilvimyytinmurtajien jaksossa, kuinka säästät aikaa ja rahaa ottamalla käyttöön Vetonaulan uuden laitepalvelun ja Microsoft Autopilotin. Yleinen myytti on, että työaseman asennus maksaa rahaa, kestää päiviä ja vaatii IT-tukea paikan päälle. Me mursimme tämän!

Pilvimyytti: Tietoturva heikentää käyttökokemusta

Pilvimyyntinmurtajissa IT-manageri Juho Maunu murtaa myyytin, jonka mukaan tietoturvan lisääminen heikentää käyttökokemusta. Katso miten palveluiden käyttö helpottuu hyödyntämällä Microsoftin tietoturvatuotteita, kuten Windows Hello, Bitlocker ja Defender for Office 365!

Pilvimyytti: Meillä ei ole mitään varastettavaa

Monissa yrityksissä on tiukassa myytti, ettei heidän tietonsa ole arvokasta tai kiinnostavaa. Kuitenkin yhä useampi suomalainen yritys joutuu verkkorikoksen uhriksi ja menettää rahaa, joten tämä myytti on murrettava nopeasti! Pilvimyytinmurtaja Samu kävi juttuttamassa F-Securen Anssi Korpilaaksoa asiasta, katso murtuuko myytti tällä kertaa?

Pilvimyytti: Tulostaminen vaatii tulostuspalvelimen

Pilvitulostus on jo arkipäivää ja kaikki tulostimet saadaan toimimaan esimerkiksi Azuren tai EndPoint Managerin avulla. Tästä huolimatta moni päätyy vieläkin asentamaan tulostusjonot palvelimelle. Pilvimyytinmurtajat selvittivät miten moderni tulostus hoidetaan pilvestä!