Tule kuulemaan miten valmennat yrityksesi ihmiset ja it:n iskuun! Jalkapallon maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo ihmisten johtamisesta ja HP:n myyntijohtaja Jari Niemistö valmentaa sinut digityön arjen uusimpien työkalujen hyödyntämiseen. Tilaisuuden päättää yritysvalmentaja Jari Sarasvuon elämästä ammentava Valmentaja -elokuva.

Keskiviikkona 17.10. Finnkino Sello, Espoo

15:00-15:15 Ilmoittautuminen, kahvia ja pullaa
15.15-15.45 Johtaminen osana valmennusta – Markku Kanerva, Palloliitto
15.50-16.20 Reinventing future with HP – Jari Niemistö, HP
16:30-18:30 Ensi-iltaesitys Valmentaja, poppareita ja juomaa

Tilaisuus on täyteen varattu, kiitos mielenkiinnosta ja tervetuloa mukaan seuraavaan tilaisuuteemme!

 

Valmentaja

Menestyksen nälkää, riskejä, uskonsotureita ja miljardin euron liikeidea.

Ohjaaja Tuukka Temosen toinen pitkä draamaelokuva avaa katsojalle maailman missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Elokuva kertoo myös tarinan pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee elämäänsä läpi etsien menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.

Elokuvan tarina kulkee läpi viisi vuosikymmentä ja mm. herättää eloon legendaarisen tv-show:n Hyvät, pahat ja rumat.

Päähenkilö on suomalainen yrittäjä joka innostuu, tekee ja saa osumia, niin omassa yrityksessään kuin julkisuudessakin. Hän kasvattaa pankkitilin saldoa yritysvalmentajana – hieman kyseenalaisillakin metodeillaan. Aina menestys ei tuo mukana onnellisuutta, eikä välttämättä raha riitä täyttämään elämän tyhjiöitä.

HP - Viimeisimmät innovaatiot

HP:n myyntijohtaja Jari Niemistö valmentaa sinut digityön arjen uusimpien työkalujen hyödyntämiseen.

Suojaa liiketoimintasi maailman turvallisimmilla tietokoneilla. Viimeisimmät innovaatiot ovat olleet suunnittelun ytimessä alusta alkaen.

Erityisen taidokkaasti valmistettu. Tarkoin valitut materiaalit, huippusuunnittelu ja nerokas rakenne ovat luonnollisesti laitteidemme vakiovarusteita. Mutta emme jättäneet asiaa siihen – nämä ovat yksityiskohtiaan myöten ohuimpia, tyylikkäimpiä ja eleganteimpia koneita, joita olet koskaan nähnyt.